Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Zápach v interieru+přestala topit e36--vyřešeno
-
Petr1 píše:me to dela tesneni u kufru a zadnich dveri...jakmile otevru svoje okno,udela se pruvan a bere mi to kour z vyfuku do kufru a posleze do kabiny..
No zkusím se na to podívat....
Ještě mě napadají odfuky co jsou za tapecem na obou stranách kufru pokud by nepřiléhaly ty gumky mohlo by to být třeba tím?
-
At nezakládám další téma dnes ráno při cestě do práce jsem zjistil že mi přestalo topit auto teplota normál na středu,trochu teplého vzduchu šlo na sklo ale jinak nic....a včera to bylo ještě v pořádku....Co by to mohlo být:termostat,vodní pumpa nebo že by se zavzdušnilo topení takhle z ničeho nic?Dík za rady
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Koukni jestli maš dost vody v chladiči, připadně zahřej motor na provozní teplotu, chvípni a ovzdušni šroubem na chladiči
Mam stejny problem, ale mam naprasklej chladič a takhle poznam, že vody je už malo

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
gardner píše:George_D píše:Koukni jestli maš dost vody v chladiči, připadně zahřej motor na provozní teplotu, chvípni a ovzdušni šroubem na chladičiMam stejny problem, ale mam naprasklej chladič a takhle poznam, že vody je už malo
![]()
![]()
Hned jak pujdu z práce tak na to mrknu
Tak je to vyřešené už zase topím....postačilo odvzdušnit......A už je i po zápachu,Petr1 měl pravdu bylo to těsněním kufru