Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Utíká vzduch z pneu
-
- Kontaktovat uživatele:
Koupil jsem starší gumy a včera mi je nazuli a na všech mi utíká vzduch , na jedné z nich dokonce během 15 hodin - 1 BAR.Jo jsem kretén koupil jsem gumy co maj 6 let takže očekávám že i tohle mi řeknou a já vyhodil 4000 litry do vzduchu!Nebo myslíte že se tohle dá řešit?JO co jsem neřekl předpokládám že to utíká kolem ráfku myslím že nejsou tak blbí aby všechny ventilky špatně utáhli!Dík za názory
bacha na nákup jetých gum které jsou takhle staré a ještě nejsou na disku, také jsem to zažil sice na 15kách a na dvou jen a to samé nepohlídal jsem si rok, zaujal mě vzorek a cena
v pneuservisu to samé utíkalo kolem ráfku, nakonec v pneuservisu to namazali nějakým spešl lepidlem patku jak se maže tuším vždycky mýdlovou vodu nebo co to mají, tak to namazal něčím ještě jiným a byl klid, jinak jsem je měl do doby dokud neseženu jiné no, pak jsem je zahodil:(

-
- Kontaktovat uživatele:
Slid píše:bacha na nákup jetých gum které jsou takhle staré a ještě nejsou na disku, také jsem to zažil sice na 15kách a na dvou jen a to samé nepohlídal jsem si rok, zaujal mě vzorek a cenav pneuservisu to samé utíkalo kolem ráfku, nakonec v pneuservisu to namazali nějakým spešl lepidlem patku jak se maže tuším vždycky mýdlovou vodu nebo co to mají, tak to namazal něčím ještě jiným a byl klid, jinak jsem je měl do doby dokud neseženu jiné no, pak jsem je zahodil:(
No aspoň vím že se to dá řešit snad na tom pujde odjezdit sezona
hanzik píše:Slid píše:bacha na nákup jetých gum které jsou takhle staré a ještě nejsou na disku, také jsem to zažil sice na 15kách a na dvou jen a to samé nepohlídal jsem si rok, zaujal mě vzorek a cenav pneuservisu to samé utíkalo kolem ráfku, nakonec v pneuservisu to namazali nějakým spešl lepidlem patku jak se maže tuším vždycky mýdlovou vodu nebo co to mají, tak to namazal něčím ještě jiným a byl klid, jinak jsem je měl do doby dokud neseženu jiné no, pak jsem je zahodil:(
no hele já bych se jich spíše zbavil no

-
- Kontaktovat uživatele:
Slid píše:hanzik píše:Slid píše:bacha na nákup jetých gum které jsou takhle staré a ještě nejsou na disku, také jsem to zažil sice na 15kách a na dvou jen a to samé nepohlídal jsem si rok, zaujal mě vzorek a cenav pneuservisu to samé utíkalo kolem ráfku, nakonec v pneuservisu to namazali nějakým spešl lepidlem patku jak se maže tuším vždycky mýdlovou vodu nebo co to mají, tak to namazal něčím ještě jiným a byl klid, jinak jsem je měl do doby dokud neseženu jiné no, pak jsem je zahodil:(
no hele já bych se jich spíše zbavil no
No a třeba bych je mohl prodat nějakému klubákovi na spálení že???ZA 4000 litry

-
Dělám v pneuservisu a tohle je klasika. Jestli to utíká kolem ráfku,tak je to super, protože to ti každej lepší pneuservis spraví: Rozebrat,očistit od zbytečný gumy a rzi,natřít tekutou gumou,která když zaschne,tak se perfektně spojí s diskem(podmínkou je že to musí být fakt zaschlý!!!) a v kombinaci s pořádně namazanou pneumatikou(mýdlem při nandavání - to mýdlo také vytěsňuje vzduch) to nemůže dál unikat. Ale pokud to kolem ráfku neuniká, tak bohužel je guma řídká a už si prostě neudrží tu svoji bezdušovost po těch letech...takže tak..
-
- Kontaktovat uživatele:
Tos mě potěšil,každopádně jim to tam odvezu ty disky byly čistý (sám jsem je myl cifemkrtek píše:Dělám v pneuservisu a tohle je klasika. Jestli to utíká kolem ráfku,tak je to super, protože to ti každej lepší pneuservis spraví: Rozebrat,očistit od zbytečný gumy a rzi,natřít tekutou gumou,která když zaschne,tak se perfektně spojí s diskem(podmínkou je že to musí být fakt zaschlý!!!) a v kombinaci s pořádně namazanou pneumatikou(mýdlem při nandavání - to mýdlo také vytěsňuje vzduch) to nemůže dál unikat. Ale pokud to kolem ráfku neuniká, tak bohužel je guma řídká a už si prostě neudrží tu svoji bezdušovost po těch letech...takže tak..

-
- Kontaktovat uživatele:
Tonoucí se stébla chytá jak se říká a mě to světe div se asi pomohlo.Fakt jsem tomu sám nevěřil ale včera jsem koupil sprej od firmy koyote "Oživovač pneu" s tím naivním očekáváním že ta guma jakoby změkne a že si na ten ráfek proto lépe sedne.No tak jsem to nastříkal kolem toho límce a dnes během dne neutekla ani desetinka vzduchu.Normálně nechápu
No doufám že to tak zůstane.Jo a chlapi když už jsem u toho já na štítku nemám ty sedmnáctky 225/45 tak nevím kolik to mám foukat.Zatím tam mám 3 BARY to je asi dost hodně co?A jinak ještě menší dotaz profíci kolik taková pneu vydrží tlak??Já myslím že to snad zvládne i 5 BARU ne??Samozřejmě né v zátěži myslím prostě pevnost té gumy ten největší extrém!To jen tak pro zajmavost