Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E36 rozvody...
- Lion
- Kontaktovat uživatele:
atimen píše:Lion píše:Vychází to na 5 - 6000,- Kč se vším všudy.
pockej to jako fakt ? když sem se na fóru ptal naposledy já kolik to stojí na M42 tak me bylo receno komplet kolem 15000 ....a M44 je podobnej motor ...pak se tedy omlouvám za mylné informace
No u tebe to bude za těch 10 000,-Kč a výš, to si měl pravdu. Odpovídal sem na motor M40, jelikož sem ho v minulosti měl a ted ho má brácha a řešilo se to.

Lukes píše:v jakém intervalu se mění řetez?
dík
co sem slysel tak ty retezy vydrezj zivot auta, ale tak kolem 300litru by bylo zahodno to vymenit, ja mam 272 tisic kilaku a je to furt jak novy, tak neni treba menit, je to podle zvuku toho retezu i urcitelny kdy menit, jinak ja rika airwolf, tak to je asi tabulkove ze by se melo menit
jinak teda do 15 litru jo, to je kapku moc teda, tak na to kalim

vlevo je matal
a vpravo Killca 

rozhodně nemelu nesmysly jak jsem kupoval auto byl jsem na prohlidku v bmw v ostravě a při dotazu na měnění rozvodu mi bylo řečeno že mě ty rozvody přežíjou že se tím nemam vůbec zaobirat proste jsou dělane na životnost auta takže nebudu věřit tobě ale spiše mechanikum od BMW takže nemel nesmysly ty
dsvatos píše:Boha, už se to tady řešilo milionkrát, a zase tady někdo panikaříŘetězový rozvody se nemění, jsou dimenzovaný na životnost motoru. Pokud jsou špatný (díky majiteli), tak se o výměnu přihlásí chrastěním.
no vsak, takze se meni

a aby se predeslo problemu, tak se meni nejlip na 160t nebo koelm 300t

vlevo je matal
a vpravo Killca