Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
tlumiče, spojka, prahy
-potřebuju zřejmně nové tlumiče obzvláště zadní..chvíli jsou zasunuté..že zadní kola se krejou s lemy..a chvíli je to ok..asi se zadrhávají..nebo už nemají sílu..nevim..poraďte nějaké nové za rozumnou cenu(kde?)..jaké koliv..tvrdší nebo měkčí!!
-nevím proč..ale když pustím spojkový pedál tak to vrzne jak vrata od jzd!co by chtělo s tím udělat?ale jinak zatím plní funkci dobře..
-potřebuju prahy..origo co mám na autě očistím od koroze nalakuju..a za 3 týdny pomerančujou znovu!!jak se provádí výměna?je náročná?a jaké prahy?
předem děkuji za hafo odpovědí..
a ještě by mě zajímal názor několik lidí na tuhle věc..o které nemam ani páru... asi nějaký vtipálek:-))
http://www.aukro.cz/item349584790_zvyse ... cedes.html
-nevím proč..ale když pustím spojkový pedál tak to vrzne jak vrata od jzd!co by chtělo s tím udělat?ale jinak zatím plní funkci dobře..
-potřebuju prahy..origo co mám na autě očistím od koroze nalakuju..a za 3 týdny pomerančujou znovu!!jak se provádí výměna?je náročná?a jaké prahy?
a ještě by mě zajímal názor několik lidí na tuhle věc..o které nemam ani páru... asi nějaký vtipálek:-))
1) nevim
2)jak sem uz psal jestli to je slyset jen vevnitr tak je to v kloubu pedalu, rozebrat, vycistit promazat nebo vymeit novymi dily
3)nevim
4)uz se to tu resilo, je to blbost, ani na to nemysli, uz jen kdyz se nad tim zamyslis logicky, tak to nejde, jedine u naturbenych aut
2)jak sem uz psal jestli to je slyset jen vevnitr tak je to v kloubu pedalu, rozebrat, vycistit promazat nebo vymeit novymi dily
3)nevim
4)uz se to tu resilo, je to blbost, ani na to nemysli, uz jen kdyz se nad tim zamyslis logicky, tak to nejde, jedine u naturbenych aut
vlevo je matal
a vpravo Killca 

Killca píše:1) nevim
3)nevim
to já na to nemyslel ani náhodou..na tyhle šity nedávám..jen sem to našel na webu a přišlo mi to taky jako pí..tak sem se na to chtěl schválně optat...
sanchezer píše:-potřebuju zřejmně nové tlumiče obzvláště zadní..chvíli jsou zasunuté..že zadní kola se krejou s lemy..a chvíli je to ok..asi se zadrhávají..nebo už nemají sílu..nevim..poraďte nějaké nové za rozumnou cenu(kde?)..jaké koliv..tvrdší nebo měkčí!!
Tlumiče pokud máš špatné, nejdříve bych je nechal projít testem.Pokud se to potvrdí, doporučuji značky Bilstein, KYB.
Zadek je kolem 1400-1600 kus. http://www.mjauto.cz, člen Butch5 nebo Auto_Fren.Doporučuji zrovna i nové uložení + doraz, když už tak už.
Spojka bylo napsáno.
Pokud máš opravdu už špatné prahy, čili puchýře, zrezlé a díry, tak pomůže jen komplet výměna, čili nejdřívě navštívit autoklempíře a pak se domluvit co a jak, jinak v replice se pohybuje prah kolem 1100,- + vyřiznutí starého a navaření nového + lak
na http://www.mjauto.cz mají kvalitní druhovýrobu co jsem se dozvěděl značky KLOKKERHOLM.
To na aukru je podvod, je to obyč tranďák
Zdravím ja bych mrkl na ebay jsou tam originalni tedy žádné sportovní ale origoš podvozek za 11000 kč i s pružinami a poštovnym je tam na vyběr buď monroe ne kyb je tam toho dost
stačí napsat BMW e36 shocks a už to vyjede řadku inzerci obědnávám tam už delší dobu a ješte se nestalo že by mi neco nedošlo:-D

tupaccz píše:Zdravím ja bych mrkl na ebay jsou tam originalni tedy žádné sportovní ale origoš podvozek za 11000 kč i s pružinami a poštovnym je tam na vyběr buď monroe ne kyb je tam toho doststačí napsat BMW e36 shocks a už to vyjede řadku inzerci obědnávám tam už delší dobu a ješte se nestalo že by mi neco nedošlo:-D
Pod pojmem originalni tlumice se v tomto kontextu oznacuji tlumice prodavane primo pod znackou BMW

K veci, nejsem si uplne jisty, ze zrovna tlumice znacky Monroe je to nejpravejsi nejorechovitejsi.
wacc píše:tupaccz píše:Zdravím ja bych mrkl na ebay jsou tam originalni tedy žádné sportovní ale origoš podvozek za 11000 kč i s pružinami a poštovnym je tam na vyběr buď monroe ne kyb je tam toho doststačí napsat BMW e36 shocks a už to vyjede řadku inzerci obědnávám tam už delší dobu a ješte se nestalo že by mi neco nedošlo:-D
Pod pojmem originalni tlumice se v tomto kontextu oznacuji tlumice prodavane primo pod znackou BMW
K veci, nejsem si uplne jisty, ze zrovna tlumice znacky Monroe je to nejpravejsi nejorechovitejsi.
ja si tehdy obědnal plyno-kapalinove tlumiče monroe na chrysler neon a nalital jsem na nich skoro 130000km coz bylo na to auto velmi dobre ale mají tam hlavne kyb za tech 11000kč i s poštovnymi s pružinami no a jsou to prostě tlumící tlumicě a ne jak některé sporty že vám skáče celé auto a konfort veškerý žádný

-
- Kontaktovat uživatele:
Teď budu dělat prahy na 36, sice to nemam nějak moc na papryku ale už se u zadniho kola začinaj dělat dírky. Budu to dělat s kamaradem tak sem na to zvědavej. Budu to jen vyvařovat a pak to překytnu a přestřiknu. Na noví prahy to zatim ještě nejni. Ale lek sem se toho že řikaš že se ti to oběví znovu,to by mě asi pěkně nasralo kdybych se s tim celej víkend dělal a za chvíli by to bylo to samí
Teď budu dělat prahy na 36, sice to nemam nějak moc na papryku ale už se u zadniho kola začinaj dělat dírky. Budu to dělat s kamaradem tak sem na to zvědavej. Budu to jen vyvařovat a pak to překytnu a přestřiknu. Na noví prahy to zatim ještě nejni. Ale lek sem se toho že řikaš že se ti to oběví znovu,to by mě asi pěkně nasralo kdybych se s tim celej víkend dělal a za chvíli by to bylo to samí

-
Ty prahy klidně můžeš koupit druhovýrobu,to co ti radí Slid je dobrá volba.Mám je na e36 od ledna 2007.Dělal mi to mechoš,protože jsem potřeboval i vyvařit nosníky.Můžeš se podívat jak to vypadá na autě-tady: http://www.bmwklub.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=45032