Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Čiré mlhovky za 1250kč RECENZE!!!

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
motokuba
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od motokuba »

Tak jsem přišel k mlhovkám za oněch 1250kč jak se tady a na AUKRu prodvají. Dnes jsem se vrhl na instalaci. Kdybych věděl o jaký SHIT jde hodím je o zeď, takže začneme popořadě.

Sundám krytku na světlo nasadím H1 žárovku a chci tam dát ten pojistný drátek co tu žárovku drží ale ejhle jeden šel ale druhý ani prd šel za pomocí urpavy kleštěmi, a dále úplně žalostné mi příjde uchycení na kostru na obímce je kužel ale na konci drátu je válec :-)tak jsem se rozhodl že vyřeším tak že to dám pod šroubek co drží tu železnou objímku, chyba!! mirně jsem dotáhl vrut a hle hlavička se ukroutila, vyřešeno novým vrutem a novou dírou. Jdeme dám, montáž rádoby "rámečku" nasadím chci zacvaknout mlhovku a divím se proč to nejde ulomené zobáček na mlhovce prostě upadl :( (vyřešeno plškem) když to chci zacvaknout upadne mi celý ten mechanizmus co se zacvakuje :-) ( vyřešeno tak že mlhovka drří pomocí drátu!!! u druhé mlhovky podobný problém ale ještě k tomu mi upadl ten zobáček co je na konci toho rámečku co se zasune do nárazníku.

prostě to zhrnu, JEDNÁ SE O MEGA NEKVALITNÍ VÝROBEK, materíal mega shitový, chvílema jsem se držel abych je nezahodil hodně daleko!!!! měl jsem možnost za litr koupit origo a já blbec to neudělal!!! Jak budu v lete lakovat auto tak poletí z auta!!!

http://bmwklub.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=44284
http://aukro.cz/item350514396_cire_mlhovky_bmw_3_e36_vc_ramecku_nove.html
Killca

#2 Příspěvek od Killca »

muzes nahodit odkaz?
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
motokuba
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od motokuba »

Killca

#4 Příspěvek od Killca »

vypada to ze to neni ten samej prodejce, ale zrejme to bude kus od kusu, taky jedny byly v mym okoli a byly naprosto v poradku, je reklamuj ne?
motokuba
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od motokuba »

Killca píše:vypada to ze to neni ten samej prodejce, ale zrejme to bude kus od kusu, taky jedny byly v mym okoli a byly naprosto v poradku, je reklamuj ne?

No já je nekoupil pžímo od něho ale od BMWFILLa kterému je "dal nebo prodal" castro.

No asi jsem narazil zrovna na te špatnej kus ( žr by zrovna klucí v japonsku měli konec šichty a nechtělo se jim už robit?) :D :D
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#6 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

jakou maji krabici nebo nazev?
“Ability is what you're capable of doing.”
motokuba
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od motokuba »

Hanz píše:jakou maji krabici nebo nazev?

Krabice hnědá bez jakeho koliv nápisu :-) na jedné krabici je R a na jedné L že by Right a left? :-) jinak mlhovky NONAME asi HOMEMADE
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#8 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

no mam v prodeji tyhle: http://www.streetpro.cz/aktuality/detai ... zprava=123
a prijdou mi v pohode, DEPO je ale kvalitou lepsi (v mlhovkach je bych rekl srovnatelny s origo), takze i tady prostor pro zlepseni je :-)
“Ability is what you're capable of doing.”
Slid

#9 Příspěvek od Slid »

Já mám ty Depa od Hanze na autě už snad dva roky a vše sedlo přesně,vypadají jako origo a pořád jak nové, u mě max. spokojenost a můžu Hanze jen doporučit.
kokoanada
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od kokoanada »

no jo,co by jste chtěli za 1250 :D ,tak mám je taky ale ještě v krabici kdoví co to bude :D
dsvatos
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od dsvatos »

Já mám taky ty DEPO, ale normální, s klasickým sklem a taky v pohodě..
motokuba
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od motokuba »

kokoanada píše:no jo,co by jste chtěli za 1250 :D ,tak mám je taky ale ještě v krabici kdoví co to bude :D

připrav si hodně nervů :lol:
kokoanada
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od kokoanada »

no zatím jsem je měl jenom v ruce,ráměček šel sundat i nandat,ten drát na žárovku zatím taky drží,tak uvidím přinejhorším poletěj jak jsi to psal :D
Hanz318iS
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Hanz318iS »

motokuba píše:
kokoanada píše:no jo,co by jste chtěli za 1250 :D ,tak mám je taky ale ještě v krabici kdoví co to bude :D

Ja je montoval min.tyden na 2 auta...Myslim,ze tam bude chyba jinde nez v tech podle tebe v shitovejch mlhovkach... :wink:
motokuba
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od motokuba »

Hanz318iS píše:
motokuba píše:

Ja je montoval min.tyden na 2 auta...Myslim,ze tam bude chyba jinde nez v tech podle tebe v shitovejch mlhovkach... :wink:

Jak jsem psal asi kucí z CHINY měli konec šichty nekecam material z kterého jsou provedeny je žalostný !
honzibmw
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od honzibmw »

Hanz318iS píše:
motokuba píše:

montoval jsem je take nekolikrat a naprosto v poho.
motokuba
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od motokuba »

honzibmw píše:
Hanz318iS píše:
motokuba píše:[quote="kokoanada"]no jo,co by jste chtěli za 1250 :D ,tak mám je taky ale ještě v krabici kdoví co to bude :D

montoval jsem je take nekolikrat a naprosto v poho.[/quote]

Tak asi jsem měl nějakej vadnej kus :(
Killca

#18 Příspěvek od Killca »

tak stane se ze typek veme na bagrik krabici se 100 mlhama a par se jich dole rozmr*a ze, prave proto reklamace existing, ale tady uz to asi kapku nepude :-D hehe :-D ale jako samozrejme verim ze sou z materialu nic moc, ale ten matros v 98% funguje spravne :)
motokuba
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od motokuba »

Killca píše:tak stane se ze typek veme na bagrik krabici se 100 mlhama a par se jich dole rozmr*a ze, prave proto reklamace existing, ale tady uz to asi kapku nepude :-D hehe :-D ale jako samozrejme verim ze sou z materialu nic moc, ale ten matros v 98% funguje spravne :)

Jo holt příště už budu chytřejší :-)
Andre

#20 Příspěvek od Andre »

Měl jsi vzít ty moje origo no, ale ted už to máš jedno.Jinak ofuky mám pořád kdyby jsi měl zájem.
Odpovědět