Hanz318iS píše:[quote="motokuba"][quote="kokoanada"]no jo,co by jste chtěli za 1250 ,tak mám je taky ale ještě v krabici kdoví co to bude
připrav si hodně nervů
Ja je montoval min.tyden na 2 auta...Myslim,ze tam bude chyba jinde nez v tech podle tebe v shitovejch mlhovkach...
montoval jsem je take nekolikrat a naprosto v poho.[/quote]
Tak asi jsem měl nějakej vadnej kus [/quote]
Ja som s tym mal stejnu blamaz. napisal som to do SZ castrovi a ten slubil vymenu. to ocenujem. pouzival som stejne vyrazy ako ty....teda shit. ulamovalo sa mi to podobne. je to nejaky skurvene nekvalitny bakelit. a nebude to len 1 kus. kedze sme uz 2 s podobnou skusenostou.
honzibmw píše:[quote="Hanz318iS"][quote="motokuba"][quote="kokoanada"]no jo,co by jste chtěli za 1250 ,tak mám je taky ale ještě v krabici kdoví co to bude
připrav si hodně nervů
Ja je montoval min.tyden na 2 auta...Myslim,ze tam bude chyba jinde nez v tech podle tebe v shitovejch mlhovkach...
montoval jsem je take nekolikrat a naprosto v poho.[/quote]
Tak asi jsem měl nějakej vadnej kus [/quote] Ja som s tym mal stejnu blamaz. napisal som to do SZ castrovi a ten slubil vymenu. to ocenujem. pouzival som stejne vyrazy ako ty....teda shit. ulamovalo sa mi to podobne. je to nejaky skurvene nekvalitny bakelit. a nebude to len 1 kus. kedze sme uz 2 s podobnou skusenostou.[/quote]
Mě by zajímalo co je to za značku, měl jsem v ruce od FK Automotive a pro ně dělá Depo, byly ve kvalitě jako ty moje co mám od Hanze jen prostě čiré, ale vše ok.Ale zase cena 2200,- nebo kolik už stály.
Já také po nich pokukuji.
Ale kámoš má na autě čiré taky no name bez ničeho žádné logo atd. a už má prasklé sklo a jsou jak od Větnamců a vše strašně tuhé, na tvrdo.Tak to bych nechtěl, on je ale koupil s autem.
Slid píše:Mě by zajímalo co je to za značku, měl jsem v ruce od FK Automotive a pro ně dělá Depo, byly ve kvalitě jako ty moje co mám od Hanze jen prostě čiré, ale vše ok.Ale zase cena 2200,- nebo kolik už stály. Já také po nich pokukuji, kámoš má na autě čiré taky no name bez ničeho žádné logo atd. a už má prasklé sklo a jsou jak od větnamců a vše strašně tuhé, na tvrdo.Tak to bych nechtěl, on je ale koupil už s autem.
Jak říkám na mlhovce ani na rámečku nic není holt NONAME
normalni novy mlhy s rameckama vyjdou na 4 az 4a pul litru, takze kdyz koupimtakovyhle levny zalezitosti, tak pocitam s tim ze to asi nebude uplne totez ze
Killca píše:normalni novy mlhy s rameckama vyjdou na 4 az 4a pul litru, takze kdyz koupimtakovyhle levny zalezitosti, tak pocitam s tim ze to asi nebude uplne totez ze
ak myslis normalni novy mlhy (ne cire) tak z elitu ich mam za 750 kus...
George_D píše:Měl jsem v ruce tu od castra a Depo a rodil v materialu je znát, já si připlatil 500 a koupil Depa, vypadaj že budou držet
si mi je vyndaval z auta před barákem? lebo si nejak nevzpomínám...
nedělal bych si moc iluze o tom kde DEPO vyrábí svoje světla.. DEPO se dokáží taky pěkně ulamovat... (vlastní zkušenost )
zatim spokojenost až na 2 lidi u kterých to řeším výměnou.. ta cesta se na některých kouscích podepsala a samo nelze čekat tak kvalitní plast jako u origo výrobků.
George_D píše:Měl jsem v ruce tu od castra a Depo a rodil v materialu je znát, já si připlatil 500 a koupil Depa, vypadaj že budou držet
nedělal bych si moc iluze o tom kde DEPO vyrábí svoje světla.. DEPO se dokáží taky pěkně ulamovat... (vlastní zkušenost )
zatim spokojenost až na 2 lidi u kterých to řeším výměnou.. ta cesta se na některých kouscích podepsala a samo nelze čekat tak kvalitní plast jako u origo výrobků.
škoda že jsem je nekoupil od tebe ale od někoho jiného ktery je má od tebe
no hele Depo už není jako před lety, teď už patří mezi nej světelný produkt který dělá repliky.Spolupracuje s FK Automotive a dalšíma firmama atd.
Já mám zadní světla crystal od FK výrobce Depo už 3 roky na autě, sedí přesně, stále jak nové vypadají nemlží se atd.
Přední světla mám Depa H7+H7 už taky 3roky a vypadají pořád super a svítí luxusně vyměnil jsem je za staré jebky od Bosche teď mám tam i xenony a max. spokojenost a se světly nejsem jediný kdo má depa H7+H7 a vychvaluje je.Mlhovky jak už jsem psal mám také a veliká spokojenost a pokud porovnám s origo tak jsou zpracovány stejně.
Čili za mě Depo celková spokojenost.
mam taky DEPO H7 a při jemném nasazování pravého blinkru se odlomila jedna kolejnice která drží blinkr. Při 180km/h to znamená blinkr out. A nejsem jediný komu se stala přesně ta samá věc.. navíc při opatrném zacházení... jinak spokojenost.
Blinkr mi přijde jako velká slabina u předních světel, já zase jendomu olomil ten zobáček co se zasekne do světla, když jsem blinkr sundaval dolů. Je tam přístup jak k penězům
_peper píše:Blinkr mi přijde jako velká slabina u předních světel, já zase jendomu olomil ten zobáček co se zasekne do světla, když jsem blinkr sundaval dolů. Je tam přístup jak k penězům
Já je u novejch bliken odlomil preventivně a držej mně tam na šroubu