Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
compact 316 - El. okýnka
weezer píše:řešim ten samej problém na compactoj 316i mam manualy a chci elekricky mam stahovačky ovladače všecko a teď to mám servisu na namontování tak dav vedět cenovku ale stahovačky stojej kolem 2000-3000
nový nebo starý stahovačky stojej 2-3k? (taky mam compact 316i)
pepinek píše:mne to montovali do compactu v ostrave pres soteu a platil sem za zapojeni 2800kc stahovacky sem si namontoval sam a dvere poskladal taky sam.pouze zapojit sem to neumnel
Co přesně si neuměl zapojit?
sry, jsem lama, v autech se moc nevyznam, neviděl jsem ještě nikde co přesně všechno k tomu potřebuju, jen sem si tak řikal, že tam bude motůrek, co to stahuje + čudlíky na ovládání a po zamontování se to jen někam připojí k el.
to zapojení k el. si neuměl?
pepinek píše:neumnel sem zapojit tu celou el.instalaci od dveri po tlacitka k ridici jednotce oken. a dvere bych vubec nekupoval staci koupit jen stahovacky s motorkama a ty tvoje manualni odvrtas a nanytujes ty eletricke
a máš ovládání kde? dveře + někde u šaltpáky?
zas sehnat levně celý dveře a dávat to do svých, tak vidíš, jak je to tam zapojený

uvidim, no, teď v následující měsíc to asi nebude, musim (nechat) vyměnit silentblok, dát asi nový čidlo na zpátečku (nesvítěj mi světla) a vyčistit interiér a zrovna nejsem v dobrý finanční situaci... ale určitě el. okna chtít budu, manuál mě pěkně sere