Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Žárovky do palubky E36
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj potřebuju radu ... dají se někde volně koupit 1,5W žárovky do palubky? Ony na nich musí být i ty konektory aby se tam daly uchytit do toho platovyho drzacku... A taky bych potřebuju 1,5W v tom plastovým držáku co jsou za kolečkem na rozžínání světel (mám 318 compacta, na etk se dá najít pod cislem 8 364 617).. díky za odpovědi
ahoj, ty žárovky se dají koupit v každý prodejně s autopotřebami, potřebuješ dva typy těch žárovek, nejlepší je vzít si ty starý s sebou, a nechoď do velkých marketů jako je halford, jsou tam drahý, normálně je prodávají tak za 10 korun , tam je mají tak za 30. Tím nechci říct že jsou tyto obchody špatný.
Když máš vytažený budíky tak je to složitý jako vyměnit žárovku
Vytáhnout budíky znamená odšroubovat dva šroubky, vytáhnout je k volantu, odpojit a vytáhnout uplně, myslim že brnkačka...
Já měnil žárovičku uplně na kraji a to jsem jen povytáhl budíky a vyměnil ji na místě (za volantem) bez odpojení budíků

Já měnil žárovičku uplně na kraji a to jsem jen povytáhl budíky a vyměnil ji na místě (za volantem) bez odpojení budíků
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
-
- Kontaktovat uživatele:
kalik píše:hele kluci jak je komplikovaný se dostat k tý žárovce, kde jsou jaký šroubky atd? přestala mi svítit žárovka podsvícení otáčkoměru a ukazatele teploty . dík
Vyndat budiky(drzi na dvou sroubech nahore v palubce) pak odpojit tri konektory,sklopit volant a vytahnout smerem doleva a budiky sou venku, pak uz si muzes vymenit jakoukoliv zarovku... Na podsviceni budiku jsou myslim ty 3W...