No takhle nekdy se me to stane, kdyz je sychravo a du ze zapasu, pust na chvili klimu ta to vyzere a pokud se ti zda, ze ty potize jsou neumerne, pak vymen pylovy filtr.
nojo to ja mam taky, za deště se nedá jet jinak než s puštěnou klimou, když nechám jen běžný foukání tak to nezvládá...
zkusim vyměnit ten filtr ale mam pocit ze ho tam nemam zas tak dlouho
Mutt píše:nojo to ja mam taky, za deště se nedá jet jinak než s puštěnou klimou, když nechám jen běžný foukání tak to nezvládá... zkusim vyměnit ten filtr ale mam pocit ze ho tam nemam zas tak dlouho
Bez klimy za deště to nikdy bungovat nebude kluci
Odzkoušeno i na nových autech (včetně 330i)
taky ti muze nekde zatejkat a je tam moc vlhko a dela to tohle,treba kdyz nekomu netesni gumy kolem dveri,ale zacni tim filtrem a kup od mannu uhlikovej
droban píše:taky ti muze nekde zatejkat a je tam moc vlhko a dela to tohle,treba kdyz nekomu netesni gumy kolem dveri,ale zacni tim filtrem a kup od mannu uhlikovej
No to je pravda.Pravou mam natrhlou asi 20cm:(Ale stoji hroznou ranu tak mi to ani nevadi
mně se okna vůbec nemlží a to může pršet jako z konve.. klimu pouštím jen pro ochlazení vzduchu v kabině.. asi mám holt starší auto..
jinak v mámině Focusu jakmile zaprší je jak v prádelně a novej uhlíkovej filtr nepomohl..
podle mně pokud se nadměrně mlží okna a nepomáhá ofuk teplým vzduchem tak je něco špatně už z principu, protože rosný bod a relativní vlhkost platí pro všechny auta stejně..
mne to totiz delalo, kdyz se menilo novy predni okno tak ti experti to blbe prilepili a ono to trochu zatykalo kolem lepidla, a vzdy kdyz chcalo tak nebylo videt pres tu mlhu v aute chce to zkontrolovat vsude kde je tesneni,ono se casto odlupuje treba u spodku dveri a pak tam tece
Přesně tak, těsnění za tohle může nejvíce, v minulém autě se mě také mlžilo za deště nakonec sem dal nové těsnící gumy kolem dveří ( naštěstí jen coupe ) a bylo po zamlžení.
E36 se mě naštěstí nemlží
Tak vcera tady u nas prselo jedu asi pul minutky a najednou nevidim.... skousel sem vyply okruh cirkulace zaply dat teply ofuk na okno tad studeny vzduch na okno ventilator na max zaplou automatiku proste nic..... v aute sem byl sam a skoro sem nedychal..... jakmile sem zapl klimu cca 10-15 vterin a krasne slo mlzeni do kytek..... ale tohle me ser.. nechci jezdit porad se zaplou klimou a takle silene se mi zadne auto nikdy nemlzilo.... a kor ne kdyz bylo venku 20 stupnu vnitrek cca taky 20 proste hruza.... mam coupe tesneni no nevym vypada normalka.... filtr sem zatim nemenil jen vycistil a ani to nepotreboval...... tak nevim nereknu kdyby se to mlzilo pri nejakym velkym rozdilu teplot nebo po dlouhe dobe v plnem poctu lidi ale tohle..... co tedy pomuze?