Nemáte někdo z těch povolanějších tušení jaký tvar má spodní příční rameno zadní nápravy u (M3) E36 ze strany řidiče? Z druhé strany je zcela jasně a nepochybně rovné ale odsud by mělo kvůli zavěšení stabilizátoru mít tvar S?? Mikrofiche zadní nápravy sem nikde nenašel... Ď
No právě tyčka stabilizátoru jde dost těsně okolo ... Jinak na druhé straně je to přesně jako na obrázku ale na straně u řidiče je spodní rameno dost divoce vyhnutý do tvaru S-potřebuju zjistit jestli to tak má být nebo jestli je zdeformovaný satanvíčím ... Faktem zůstává že je i slabší a kratší takže obě stejný rozhodně nejsou ...
A bylo to u M3? ... řekl bych že tady je jasně jedna strana jiná už jenom velikostí. Aby nedocházelo k omylu mluvim o dílu č. 7 na vejš uvedenym nákresu...
Tak to sem asi potřeboval vědět, tady rovný není takže někde dostalo ránu, sice nechápu jak ale rovný určitě není .. Jestli se mi to podaří nafotit tak sem dám fotku ..
Jj máte samo pravdu-když ono to zpod auta fakt vypadalo jako že je to schválně ... Ještě jedna rada, jak dostanu ven šroub co to rameno drží pod autem?-evidentně aby šel jen tak ven to nebude-překáží tam dif ... hlavně mi neříkejte že musí ven kardan, diferák a všechno okolo toho Díky moc za spolupráci!!!
DFender píše:Jj máte samo pravdu-když ono to zpod auta fakt vypadalo jako že je to schválně ... Ještě jedna rada, jak dostanu ven šroub co to rameno drží pod autem?-evidentně aby šel jen tak ven to nebude-překáží tam dif ... hlavně mi neříkejte že musí ven kardan, diferák a všechno okolo toho Díky moc za spolupráci!!!
Jinak pohoda to moc nebyla-fakt tam pod tim diferákem není vůbec místo ani když ho zvedneš do mezní polohy a šroub šel ven jen za pomocí přiměřeně lehkýho násilí, ale nakonec šel ... nový rameno tam taky moc nešlo, muselo se tam dost nakroutit tak doufám že tam není odrovnaný ještě něco jinýho ... ŠAFO dík moc!!!