jesi chce dát novou dečku calounit se musí, jesi to chces zpravit i jinak např.ze pred cidlo das odpor tak ti pak kontrolka zhasne, ale pri bouracce vystreli vsechny bagy, aji kdyz tam nikdo sedet nebude. takze si vyber decka s calounenim vyjde okolo 5 tis a odpor 500kc i min,bavim se o E46 u jinyho to neznam
droban píše:jesi chce dát novou dečku calounit se musí, jesi to chces zpravit i jinak např.ze pred cidlo das odpor tak ti pak kontrolka zhasne, ale pri bouracce vystreli vsechny bagy, aji kdyz tam nikdo sedet nebude. takze si vyber decka s calounenim vyjde okolo 5 tis a odpor 500kc i min,bavim se o E46 u jinyho to neznam
Díky za rady, sehnal jsem druhou dečku i s čalouněním, tak uvidím jestli se zadaří. A ještě bych poprosil o hodnotu toho odporu a kam se přesně připojuje. Pro všechny případy.
U BMW mě bylo řečeno že u e46 stačí si nevhodně klenkout na sedačku spolujezdce a je veliká pravděpodobnost že se indikace zatížení aliaz dečka poškdí osobně předpokládám že když někdo bourá tak že vyletěj airbagy je jedno jestli vyletí jeden dva nebo všechny......
....jen ať letí.... 5000 vočí za případnou Chirurgii či patologii určitě nestojí
pajet neni nic potreba, prodava se nakej odpor ze se jen nasadi na konektor a je to otazka 1 min. mne stal 500Kc aji s diag. a dal mi to mechanik tam tak nevim kde se to da koupit,jinak co sem videl E46 tak mela tenhle problem, asi nakej shit vyrobce nebo blbej patent
droban píše:pajet neni nic potreba, prodava se nakej odpor ze se jen nasadi na konektor a je to otazka 1 min. mne stal 500Kc aji s diag. a dal mi to mechanik tam tak nevim kde se to da koupit,jinak co sem videl E46 tak mela tenhle problem, asi nakej shit vyrobce nebo blbej patent
droban píše:pajet neni nic potreba, prodava se nakej odpor ze se jen nasadi na konektor a je to otazka 1 min. mne stal 500Kc aji s diag. a dal mi to mechanik tam tak nevim kde se to da koupit,jinak co sem videl E46 tak mela tenhle problem, asi nakej shit vyrobce nebo blbej patent
No ale hodnota toho odporu je snad do 10 kč
to je mozny, jen tohle byl nakej specialni je ze se nasadi tak to tak levny asi neni + diagnostika tak nevim proste to byl nakej upravenej odpor s kouskem dratu vic sem to nestudoval
Vyhrabal jsem tohle téma.Právě začínám řešit ten odpor do sedačky.Potřebuji poradit od někoho kdo to už předělával,nebo ví co a jak.Kde ten odpor splašit a kam to přesně umístit.
IKE píše:Vyhrabal jsem tohle téma.Právě začínám řešit ten odpor do sedačky.Potřebuji poradit od někoho kdo to už předělával,nebo ví co a jak.Kde ten odpor splašit a kam to přesně umístit.
Taky se pridavam k tematu , vedel by nekdo presnou hodnotu odporu do E36 sedacka spolujezdce?
IKE píše:Vyhrabal jsem tohle téma.Právě začínám řešit ten odpor do sedačky.Potřebuji poradit od někoho kdo to už předělával,nebo ví co a jak.Kde ten odpor splašit a kam to přesně umístit.
Taky se pridavam k tematu , vedel by nekdo presnou hodnotu odporu do E36 sedacka spolujezdce?
Nestaci tam dat odpor, ale treba tam dat diodu. Odpor 2,2Ohm paralelne spojit s diodou.
Anodu diody spolu s jednou nohou odporu treba pripojit na biely drot a katodu s druhym koncom odporu na modry
Tych 1325 ohm moze fungovat tiez - ale nieje to spravne riesenie .. okrem toho,, presne taku hodnotu odporu ani nezozeniete...
PS: toto je navod na E46... na E36 je to urcite take iste, ale neviem ake farby tych vodicov sa tam pouzivaju
spravna otazka ... ale ked vies ako funguje dioda, tak ti je jasne, ze v jednom smere to bude ukazovat hodnotu 2,2ohm a v druhom smere skrat - cez diodu
BTW: ked tam pripojite samotnu diodu, tak to zhasne tiez - ovsem RJ si bude mysliet, ze tam nikto nesedi ... ten odpor je akoby "prechodovy odpor" toho senzoru .. cize dioda+odpor= senzor OK - obsadeny....dioda samotna= senzor OK - neobsadeny