Kluci moc vas prosim o radu.Sem v praci a nemuzu nastartovat.Klicek se mi ve spinacce protaci.Ani volant neodemknu aby me pripadne odtahli.Nic.Elektrika jde v pohode.Imobilizer taky.Prosim moc o radu.
Prominte ze kvuli tomu zakladam nove tema,ale sem v presu a docela vynervovanej.
Kolik stoji priblizne nova?Nebo da se to opravit?
Nejde nic.Ale uz se mi aspon podarilo odemknout volant.
to je pech
Jinak da se do ni nejak dostat.Ted sem se vratil domu z prace.Ke spinacce sem se dostal ze spodu.Plasty pod volantem se mi podarilo sundat.Ted potrebuju vedet jak bych se do ni dostal.Zitra to snad pritahneme na lane. Sem z toho sakra spatnej
Myslis tu plastovou asi hnedou cast jak je na konci a vedou do ni kabely?Koukali sme na to a moc to nevypada ze by to slo sundat.Ale opet zitra to skusime.
me se taky protacel, jednou v zivote a to klic nove vyrobeny, trochu sem ho zastril vystracil zastrcil, vic zastrcil, zahejbal volantem, popostrkoval se ejset chvili sk licem a uz to slo a pak uz nikdy, kamosovi na 320i to obcas udela taky, ale po chvili hrani to uz zase jde
normalne z druhe strany od klice je takovej bazmek hnedy barvy,zespod ma dva male sroubky,jsou zalite barvou,vyrejpej to ,odsroubuj a nastartuj treba sroubovakem,klicek nech v zapalovani kvuli volantu a immob.
Killca:Taky sem hejbal,tocil a nevim co jeste.Jenze klic se mi protaci aniz by mel snahu se vratit a necitim vubec zadny odpor pri poloze 1 2 a start.Kdyz startujes tak se ti klic vrati do druhy polohy,jenze me zustane v poloze start.
Petr1:Moc dik.Sice uz je uato dotahli na lane,ale na tohle taky koukneme
Jinak to byl opravdu krasnej pocit kdyz sem byl tahnutej
To Brody:
už je to sice nějaký pátek, ale zeptám se ať nezakládám nové vlákno... sehnal si prosímtě ten díl a kde? Občas se mi mrcha taky protáčí, zatím sem se ještě nedíval dovnitř, třeba to nebude ještě tak zlý, ale co kdyby... dík
Pokud se ti jen protáčí tak to asi bude jen v tom zámku- ořechu.
A nebo už máš hodně ošoupanej klíč.
Já měl v háji komplet ten díl co odemiká i volant. A sehnal jedině na vrakáči. Do bmw sem s tím ani nejel
Tak jsem se v tom trošku vrtal, sice nic nespravil, ale zjistil jsem, že to dělá jen při zamklým volantu. Stačí sním trošku zahýbat a už se to neprotáčí, tak to asi nebudu dál řešit