_peper píše:Nevyjde levnějí koupit rovnou celý repasovaný rameno? Třeba v MJAuto je myslím nabízí, cca 2,5tis kus.
Oba čepy od MOOG vychází asi na 700,- + jsem dal 300,- za nalisování v servise (páč ve svěráku doma to fakt nešlo) ... jak by řekl Horst Fuchs: A to se vyplatí!
HogoFogo píše:lepší je koupit komplet novej kousek z MJ auto jak už zmínil kolega víše.Ušetřená prace, peníze a hlavně je na to záruka a je to nové.
Záruku máš na nové čepy stejnou, jako na nové rameno. Rameno stejně musíš sundat, takže práce vyjde nastejno a nové čepy jsou taky nové, takže ať počítám jak počítám, jsem pořád takových 1500,- v plusu na jednom ramenu, pokud jenom měním čepy... STARLINE rameno bude asi ješět levnější, než 2500,- , ale zase vyměníš dvě za rok...
Je blbost, pokud nechceš zbytečně utrácet měnit celé rameno. Doporučuju dát čepy od fa Meyle. Sice jsou o pár korun drahší, ale ze své vlastní zkušenosti patří mezi nejlepší, nejrobustnější...a tak. Už je tam mám přes 3/4 roku a zatím se neozvaly. Podotýkám že mám sportovní podvozek, který mám nastavený na dost tvrdo, takže všechno odchází hóóódně rychle....doteď jsem dělal repas ramen tak 1 do roka po namontování...