Nazdárek lidičky.Nefunguje mi zadní stěrač u Touringu E36 320i.Koukal jsem na motůrek,jsou tam dva konektory (jeden větší a jeden menší) do obou jde proud.Myslíte že odešel motůrek,nebo tam je někde vadné relátko nebo něco jiného? Jde nějak odzkoušet motůrek (propojit na přímo) nebo jinak zjistit jestli je KO
Nefungoval už když jsem to koupil.Porad jak to odzkoušet na tvrdo protože bych nerad něco oddělal.Jsou tam dva konektory a do obou jde proud. co a jak propojit
fesoj píše:Nefungoval už když jsem to koupil.Porad jak to odzkoušet na tvrdo protože bych nerad něco oddělal.Jsou tam dva konektory a do obou jde proud. co a jak propojit
¨
Oddělat tam není co, normálně vem plusko z baterky a kostru, napoj to do toho motorku a uvidíš jestli jde nebo ne (motorku je jedno jestli dáš plusko na jeden kontakt nebo na druhý - buď se bude točit doleva nebo doprava)
No zítra to nějak ozkouším.ale proud do motůrku jde dokonce dva.Do každého konektoru na motůrku jdou dva dráty,jeden je plus a druhý asi kostra.Takže to sepne přes kostru?Nebo tam jde málo šťávy?no nějak to proměřím a snad se něčeho dopátrám.
Obnovuji téma: Přestal mi taky fungovat zadní stěrač, ale nejde ani ostřik. To bude asi zřejmně spíš v páčce, co? Máte někdo zkušenost kde hledat případně co vyměnit? Díky
ten sterac na tvrdo od baterky nedavej vetsinou jsou v prevodovce plastova kolecka taky se ti muze stat ze ti prasknou a pak si v pr..... musis celej motor vyndat a kouknout pod ten plisek na prevodovce sterace.Jestli uvidis kolecko bez zubu jsi vis kde jestli budou kolecka v poradku uz jsou jen dve moznosti spalenej moturek nebo zatuhla hridelka.obal je hlinik a hridel je ocel takze se normalne stane ze to tam sroste.Vsazim na to ze to mas jen zatuhle.Jestli mas cestu prez plzen muzu se ti na to kouknout.SAMOZREJME ZDARMA!!!!!!!!
travexm3 píše:ten sterac na tvrdo od baterky nedavej vetsinou jsou v prevodovce plastova kolecka taky se ti muze stat ze ti prasknou a pak si v pr..... musis celej motor vyndat a kouknout pod ten plisek na prevodovce sterace.Jestli uvidis kolecko bez zubu jsi vis kde jestli budou kolecka v poradku uz jsou jen dve moznosti spalenej moturek nebo zatuhla hridelka.obal je hlinik a hridel je ocel takze se normalne stane ze to tam sroste.Vsazim na to ze to mas jen zatuhle.Jestli mas cestu prez plzen muzu se ti na to kouknout.SAMOZREJME ZDARMA!!!!!!!!
Jestli to byla odpověď na mou otázku, tak si nemyslím, že to bude motorkem, jelikož jak jsem psal nejde ani ostřik, takže buď ty dráty nebo páčka... Každopádně děkuji za ochotu, to se cení