Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

poradte sportovní tlumiče

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Vikec

#1 Příspěvek od Vikec »

byl by tu někdo,kdo by doporučil nějaké dobré tlumiče na E36 Coupe.
Pružiny mám SuperSport -35/30mm. Jde mě samozřejmně o lepší jízdní vlastnosti :-)
castro
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od castro »

s tímto snížením bych řekl že nejlepší volba kvalitních tlumičů, za ještě celkem přijatelnou cenu jsou BILSTEIN B8.
Vikec

#3 Příspěvek od Vikec »

moc lidiček mě nenapsalo... dostal jsem dobrou cenovou nabídku na stavitelný Koni,tak to tam šupnu a uvydíme 8)
Lukes

#4 Příspěvek od Lukes »

Měl jsem Koni na VW ale moc spokojenej sem nebyl :?
nechci odradit ale po druhé bych si je Já nekoupil.
castro
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od castro »

tak jeste pockej s výběrem...

já objednal BILSTEIN B6 na sériové M-technik pružiny a AC objednal BILSTEIN B8 na snížené HR pružiny.. tak ti třeba časem poreferujem jaký to je at máš porovnání... ;-)
Vikec

#6 Příspěvek od Vikec »

A v čem byl problém u Koni? Je to jedna z nejznámějších firem na výrobu tlumičů. Dodávají origo tředa Lamborghini,Aston Martin nebo S-kovým Audinám . Taky nejrychlejším vlakum TGV atd. Na naše silnice jsou žeprej tak akorát s tvrdostí,ale nevím jak je to z životností...
Lukes

#7 Příspěvek od Lukes »

Vikec píše:A v čem byl problém u Koni? Je to jedna z nejznámějších firem na výrobu tlumičů. Dodávají origo tředa Lamborghini,Aston Martin nebo S-kovým Audinám . Taky nejrychlejším vlakum TGV atd. Na naše silnice jsou žeprej tak akorát s tvrdostí,ale nevím jak je to z životností...

mě přišlo že na rovinkách to bestak tak nějak plave,měj jsem tlumiče i prožiny jako set,setkal jsem se z názory že tlumiže jsou celkem dobré ale musí se tam dát jiné pružiny (HR třeba....)
nevím je to můj pocit a bylo to u VW což zdůraznuji :lol:
Marek-is

#8 Příspěvek od Marek-is »

Mrkni do posledního TM je tam velkej výběr tlumičů co jsou na trhu k mání..
Fikop
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Fikop »

Já mám Koni a nemužu si je vynachválit co se univerzálnosti týče. Necítím žádné vlnění, plavání co popisujou o pár řádků výš, to je blbost :wink: Když je nastavím na nějměkčí tak se dá jet v poho na dovolenou 2k km, když to dám na polovinu tak to mám na normální ježdění (sem tam smyk a race), a když to dám uplně na tvrdo tak je to pro Drifty ideál, na normální jízdu a rychlou jízdu (zatáčky a horší cesty) nepoužitelné. Pač je to tak tvrdé že to odskakuje. Bohužél s jinou značkou nemám zkušenost....
Vikec

#10 Příspěvek od Vikec »

TM mám pročtenej a je to jen reklamní inzerce...
Já si taky myslím, že s kombinací jiných pružin to bude super.
Lukes

#11 Příspěvek od Lukes »

Fikop píše:Já mám Koni a nemužu si je vynachválit co se univerzálnosti týče. Necítím žádné vlnění, plavání co popisujou o pár řádků výš, to je blbost :wink: Když je nastavím na nějměkčí tak se dá jet v poho na dovolenou 2k km, když to dám na polovinu tak to mám na normální ježdění (sem tam smyk a race), a když to dám uplně na tvrdo tak je to pro Drifty ideál, na normální jízdu a rychlou jízdu (zatáčky a horší cesty) nepoužitelné. Pač je to tak tvrdé že to odskakuje. Bohužél s jinou značkou nemám zkušenost....

ale já neměl štelovací ale s pevným snížením
než jsem tam dal koni tak původní nastavení podvozku se mi prostě zdálo lepší no :wink:
Odpovědět