já objednal BILSTEIN B6 na sériové M-technik pružiny a AC objednal BILSTEIN B8 na snížené HR pružiny.. tak ti třeba časem poreferujem jaký to je at máš porovnání...
A v čem byl problém u Koni? Je to jedna z nejznámějších firem na výrobu tlumičů. Dodávají origo tředa Lamborghini,Aston Martin nebo S-kovým Audinám . Taky nejrychlejším vlakum TGV atd. Na naše silnice jsou žeprej tak akorát s tvrdostí,ale nevím jak je to z životností...
Vikec píše:A v čem byl problém u Koni? Je to jedna z nejznámějších firem na výrobu tlumičů. Dodávají origo tředa Lamborghini,Aston Martin nebo S-kovým Audinám . Taky nejrychlejším vlakum TGV atd. Na naše silnice jsou žeprej tak akorát s tvrdostí,ale nevím jak je to z životností...
mě přišlo že na rovinkách to bestak tak nějak plave,měj jsem tlumiče i prožiny jako set,setkal jsem se z názory že tlumiže jsou celkem dobré ale musí se tam dát jiné pružiny (HR třeba....)
nevím je to můj pocit a bylo to u VW což zdůraznuji
Já mám Koni a nemužu si je vynachválit co se univerzálnosti týče. Necítím žádné vlnění, plavání co popisujou o pár řádků výš, to je blbost Když je nastavím na nějměkčí tak se dá jet v poho na dovolenou 2k km, když to dám na polovinu tak to mám na normální ježdění (sem tam smyk a race), a když to dám uplně na tvrdo tak je to pro Drifty ideál, na normální jízdu a rychlou jízdu (zatáčky a horší cesty) nepoužitelné. Pač je to tak tvrdé že to odskakuje. Bohužél s jinou značkou nemám zkušenost....
Fikop píše:Já mám Koni a nemužu si je vynachválit co se univerzálnosti týče. Necítím žádné vlnění, plavání co popisujou o pár řádků výš, to je blbost Když je nastavím na nějměkčí tak se dá jet v poho na dovolenou 2k km, když to dám na polovinu tak to mám na normální ježdění (sem tam smyk a race), a když to dám uplně na tvrdo tak je to pro Drifty ideál, na normální jízdu a rychlou jízdu (zatáčky a horší cesty) nepoužitelné. Pač je to tak tvrdé že to odskakuje. Bohužél s jinou značkou nemám zkušenost....
ale já neměl štelovací ale s pevným snížením
než jsem tam dal koni tak původní nastavení podvozku se mi prostě zdálo lepší no