podle me nejcastejsi ubytek vody zpusobzje ventil topeni co je vedle posilovace brzd..kape z neho jen kdyz je voda natlakovana a kape to prakticky na motor...me takhle taky ubyvala voda,mesicne asi 0,5l a projevilo se to az po roce,kydy zacal tect vic a pak uz jsem to poznal...
ja mel auto s klimou,takze tam byl ten ventil dvoukomorovej,stal me na vrakarne 1500,novej stoji snad 4500,-,jinak jestli mas auto bez klimy,tak ten ventil mam...mizelo to jen za jizdy,nikdy jsem pod autem nemel louži az pak ve finale,asi po roce patrani se rozechcal trosku vic a uz se to dalo najít
no mam to bez klimy a v sobotu to jede na zvedak...ja vubec nevim pod autem nic není do oleje to taky nejde ale pritom se mi zdá že mizí i když to auto stojí na parkovišti
to ne,to se ti zda,stav vody vzdycky poklesne kdyz auto vystydne...jinak bys musel mit louzi pod autem,nebo mokrej ten molitan v koberci nad pravou nohou resp. vedle pravy nohy u tunelu..
a ten je kde???A to je možný že tam tudy ubyde tolik vody???Jo a hlavně kolik tam má bejt vody ja to leju vždycky po rysku cold ale nevim jestli to je maximum nebo minimum páč minimum jsem nikde nenašel
volant,nasledne pristroje,palubka..no proste vse...ale je to pohoda..ja mel celou palubku dole asi za pul hodky...vse je v poho,akorat nezapomen pred demontazi bagu odpojit baterku a az ti nepujde palubka dolu,tak mas jeste dva sroubky v rohu primo u celniho okna
ty krávo to mam jako vyndat palubko jo??tak to je nařez ja jsem sundal kastlik a už jsem myslel že to nedám nikdy dohromady a teď tohle to je nářez nestačilo by sundat kastlík,tunel a plast pod volantem s odkládací přihrádkou