Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e46 M3 US verze
-
Nedávno mně říkal kámoš, že se pokouší objednat ve Státech novou X6 v evropské verzi, tak jsem zvědavej, jak to dopadne. To by potom taková Z4M taky nebyla špatná.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Teď kámoš, co je v Americe, psal, že vychází na cca. 800tis. kč čistě přepočtem. Tzn plus dovoz, clo, dph, případně možná nějaký úpravy, jestli by vyžadovali na stk...
Třeba viper SRT-10 dotaženej z Ameriky u nás oficiálně nemůže fungovat kvůli těm výfukům v prazích (říkal to borec, co má americkou verzi SRT-10 a musel prej podmazávat).
Třeba viper SRT-10 dotaženej z Ameriky u nás oficiálně nemůže fungovat kvůli těm výfukům v prazích (říkal to borec, co má americkou verzi SRT-10 a musel prej podmazávat).
Já měl vždycky za to, že nový "M" stojí +/- 2 mega.
Tak jestli je tam cena 800tKč, tak je to asi cena bez dph, který nevím kolik v US je. No a dovoz a přehlášení je +/- 120tKč.
U tý e46, jestli to je jen ten výfuk, brzdy, odrazky a nejspíš tedy jinak nalaďená ŘJ tak to není tak hrozný.. Ty ceny jsou fakt mooc pěkný
Tak jestli je tam cena 800tKč, tak je to asi cena bez dph, který nevím kolik v US je. No a dovoz a přehlášení je +/- 120tKč.
U tý e46, jestli to je jen ten výfuk, brzdy, odrazky a nejspíš tedy jinak nalaďená ŘJ tak to není tak hrozný.. Ty ceny jsou fakt mooc pěkný