Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
držák pití e46
nahodou takovou potvoru mam v béžové barvě(jako interier)....a mam k ni tu další potvoru označenou čislem 10- otočnýdržák drobných s přihrádkou(možna je tam i ta 11) aby se to dalo dat do E46 misto přihracdek, nebo přihradky s roletkou ..... ale nepoužívam to a ani sem to nezkoušel měnit..... "Skopcak! predemnou si to u BMW doobjednal, ale když jsem auto kupoval já... bylo to jen hozené v kufru.. ari to taky moc nepoužíval
nedivim se ... jelikož drzáky na pití jsou v zadní prostřední opěrce, na kterou se ve zklopené poloze da docela dobře dosáhnout.

-
- Kontaktovat uživatele:
norom píše:nahodou takovou potvoru mam v béžové barvě(jako interier)....a mam k ni tu další potvoru označenou čislem 10- otočnýdržák drobných s přihrádkou(možna je tam i ta 11) aby se to dalo dat do E46 misto přihracdek, nebo přihradky s roletkou ..... ale nepoužívam to a ani sem to nezkoušel měnit..... "Skopcak! predemnou si to u BMW doobjednal, ale když jsem auto kupoval já... bylo to jen hozené v kufru.. ari to taky moc nepoužívalnedivim se ... jelikož drzáky na pití jsou v zadní prostřední opěrce, na kterou se ve zklopené poloze da docela dobře dosáhnout.
hele hoď sem fotku prosím tě...docela by mi to pomohlo díkes