Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Tapece dveří E36
-
- Kontaktovat uživatele:
Tendle problém odpadající látky byl u všech e36 nebo to byla neduha prvních modlů? Viděl jsem coupé z 94roku a celkově nevypadlo nějak extra zničené ale v interiéru odpadala látka snad ze všeho zatímco moje e36 z koce roku 95 má vše jak z fabriky. A nevypadá že by to melo zacit nejak odpadat? Já jen at vim jestli me to jednoho dne ceká? 

pridam prihodu, koupil jsem tehda jeste na 36ku kozeny sicny a k tomu byli i tapce za 6000...sedacky byly z roku 95 a nic jim nebylo...13 stary sedacky a uplne ok...namontuju je druhej den vedro jak prase prijdu k autu a vsechny na pul odlepeny, dalsi den na vyhozeni
proste cekaly 13 let az se u me vyserou

-
- Kontaktovat uživatele:
DAVe píše:pridam prihodu, koupil jsem tehda jeste na 36ku kozeny sicny a k tomu byli i tapce za 6000...sedacky byly z roku 95 a nic jim nebylo...13 stary sedacky a uplne ok...namontuju je druhej den vedro jak prase prijdu k autu a vsechny na pul odlepeny, dalsi den na vyhozeni![]()
To muselo potěšit

-
- Kontaktovat uživatele:
Bzuker píše:no právě uvažuju že bych si to nechal potáhnout něčím podobným jako je ta kůže jen třeba nějaký světlejší vzor, máme u nás šikovnou čalounici tak by to snad mohlo vyjít levněji než kupovat komplet introš
Já nevím, jak je to u těch látkových, ale tyhle černý jsou dost tvrdý. Mám takový pocit, že ty látkový měli pod sebou ještě něco jako molitan, že byly trochu měkčí, ne?
ROBi píše:Bzuker píše:no právě uvažuju že bych si to nechal potáhnout něčím podobným jako je ta kůže jen třeba nějaký světlejší vzor, máme u nás šikovnou čalounici tak by to snad mohlo vyjít levněji než kupovat komplet introš
Já nevím, jak je to u těch látkových, ale tyhle černý jsou dost tvrdý. Mám takový pocit, že ty látkový měli pod sebou ještě něco jako molitan, že byly trochu měkčí, ne?
Co vim u sve E36 92jky mam tu latku take volnou,kdyz sem sundaval tapec tak pod tim zadny molitan myslim neni,je to jen prilepene na ten drevopapir nebo co je to za material.
Protoze podklad mam tvrdy a to i v zadu
Taky me to ceka a taky bych chtel tu cernou kozenku nebo kuzi tam dat,uz kvuli udrzbe ze se v tom nedrzi prach atd.....
Jinak interier mam taky jako novej,kdyz nepocitam sedocerne kozene sedacky,preci jenom ta seda uz je trosku zasla,pac v tom obcas jezdim jako tesar v monterkach,(nemam na dve auta)
Presto opravdu celkem zachovale
Ale latkovy vyplne tapce fakt trpej mno