Ahoj !už si nevím rady tak opět poptávám zda někdo nevíte či nemáte zkušenost!
Jedná se mi o to že mi motor houpe otáčkami,včera jakoby přestal v nízkých otáčkách jet ale když mu naložim tak jede v poho akorát po zastavení se motor celý třese a z výfuku jde smrad jakoby nespáleneho benzínu!
Myslíte že svíčky či zas nějaké čidélko??
Spíš mě zaráží ten smrad z laufu a to že to jakoby nechce jet dokud mu nenaložim!!!!
mam ted presne tento problem
mel sem prasklou hadici sani, tu jsem vymenil a zadna zmena,, jeste mam podezreni ze je praskla hadice ktera vede k cidlu volnobeznejch otacek, takze sundam neska tu narubu a podivam se,, nicmene semi jeste rozsvitila kontrolka abs a auto nebrzdi,, kdyz se neco sere tak poradne
Hmm tak jsem vše prolezl ale dělá to stále,proto nevíte o nějakém šikovném a levném mechanikovy z okolí Mělnicka který by se mi na to mohl podívat !!??
Díky za tip!
Zkus vyměnit přepouštěcí ventil na vstřikovací liště.Může bejt v háji a tlak pumpy to cpe co to jde a pokud o nepřepustí ten ventil tak se to uchlastává.
MNO tak jsem dospěli k tomu ,že tento motor musí být podtlakově uzavřen-tzn zkontrolovat veškeré hadice.
provedl jsem výměnu b¨všech hadic a je to lepší,ale zjistil jsem že na sání jak je dole ještě jedna klapka těsně před vstupem do motoru,tak tu ovládá podtlakový ventil,který zřejmě nefunguje a tím mi neovládá správně klapku,proto dojde k vymontování a snad někde seženu jiný!
Akorát nevím jak se tomu ventilu říká,slyšel jsem něco jako Vegr ventil čico!
není tu někdo s Etkou,potřebuji zjistit číslo origo dílu abych mohl podle toho sehnat nový???
Ten ventil měl protrženou membránu tak nemohl ovládat klapku a zalepit nejde:(
Czert píše:není tu někdo s Etkou,potřebuji zjistit číslo origo dílu abych mohl podle toho sehnat nový??? Ten ventil měl protrženou membránu tak nemohl ovládat klapku a zalepit nejde:(