Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

poraďte mi někdo s alarmem do kabria...

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
TMC
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od TMC »

mám e36 kabrio a chtěl bych tam nějakej alarm, poradí mi někdo, jestli má nějakou zkušenost, nebo typ alarmu, co tam mam dát, předem díky!
3er_Cabrio_E36

#2 Příspěvek od 3er_Cabrio_E36 »

Nedával se alarm do kabrií už od výroby? Já ho tam mám a kolega se Z3 taky, a to má méně vybavenou verzi.
xdentist
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od xdentist »

da se pouzit skoro jakykoli alarm,toho mas dnes na trhu az moc na vyber. kazdopadne pro kabrio je vhodne(skoro jedina spolehliva moznost myslim) pripojit k alarmu mikrovlnne cidlo pro hlidani prostoru.na nem se nastavi citlivost aby to nebralo i lidi co jdou jen kolem a funguje. navic muze byt umisteno kdekoli pod plastem atd takze neni videt.
TMC
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od TMC »

no bohužel ho tam nemam. Slyšel sem, že sou alarmy, který kolem toho udělaj nějakou kopuli a to je teda asi to mikrovlnný čidlo, díky za radu, jdu to někde shánět.
bmwmaniac
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od bmwmaniac »

Jablotron dela alarmy i pro kabria ktery delaji tu pomyslnou bublinu okolo auta.
Dan td

#6 Příspěvek od Dan td »

TMC píše:no bohužel ho tam nemam. Slyšel sem, že sou alarmy, který kolem toho udělaj nějakou kopuli a to je teda asi to mikrovlnný čidlo, díky za radu, jdu to někde shánět.

Mikrovlna jde připojit téměř ke každému alarmu. Teď jsem viděl na netu výprodej Magicar8000 za cca 3200,-. Magicar má novej model, tuším M100 a tyto doprodávají. Ten novej má pár komfortních funkcí navíc, ale v principu je to to samé. On i ten 8000 má funkcí dost. Kromě toho je u něj dobrej pager, což se podle mě u kabria hodí dvojnásobně - jdeš třeba nakoupit, máš sundanou střechu a nevidíš na auto - v případě problému ti píská pager.

Pro kábro je i dobrej GPS modul - ten jde buď spojit s alarmem, příp. nastavit třeba tak, že pokud se auto hne o 20 metrů, volá ti na mobil. Můžeš si ho potom mobilem lokalizovat ručně nebo nastavit, aby v případě alarmu a pohybu posílal sms se souřadnicemi třeba každých 5 minut. Výhodou u kábra je, že jde v autě zašít prakticky kamkoli, plátěná střecha není pro GPS problém,
Obrázek Touring & Compact
Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
Odpovědět