Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

angel eyes na compacta e36

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Petullinka
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Petullinka »

ahoj né že bych je chtěla kupovat (možná časem :wink: ) ale chci se zeptat pasují tyhle světla na E36 compact r.94? na shopech píší že jsou i na tenhle typ, ale kamarád co to občas vozí z německa tvrdí že na to moje auto nepasujou (že to tak má napsaný v katalogu..) víte o tom někdo něco?
díky

okdaz
http://ituning.cz/?v=detail-produktu&id=1030

.
Danny Moderátor
Moderátor

#2 Příspěvek od Danny Moderátor »

compact má jiné konektory ke světlům takže světla se nasadit dají /vynechám tu část že jsou hnusný :savle: a radši bych si u grega koupil kroužky a dal si je do origo světel/ ale nedají se zapojit . Řešení pro ty kdo tyto ehm světla :savle: chtějí je napojit to přez nějakou "čokoládu"
Petullinka
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Petullinka »

díky, je to asi otázka vkusu, vím na compacta tuning nepatří, ale za zeptání člověk nic nedá..

nemáte nějkdo nějakej odkaz na fotky? ať můžu posoudit jesti to opravdu vypadá tak strašně? :wink:

jinak na tu nevolnost ti doporučim tableky kinedrylu
:lol:
plysakmartin

#4 Příspěvek od plysakmartin »

Takže nakonec jsi si toho compacta pořídíla ? Spokojenost ? Jinak jak psal Danny, na e36 jsou nejhezčí original světla a kroužky pořídit v bmwstyle. Určitě se někdo najde kdo ti je tam rád naimplantuje :wink:
plysakmartin

#5 Příspěvek od plysakmartin »

ještě teda jestli chceš obrázek, jediný který jsem našel je ten už několikrát zmiňovaný šílený tuzing :lol:
Přílohy
1.jpg
1.jpg (81.2 KiB) Zobrazeno 1771 x
Petullinka
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Petullinka »

jj už je doma.. mazlik
no fotky angelů už jsem našla, ty čirý jsou fakt divný, ale ty černý už nevypadaj tak zle.. ale chtěla bych vidět i jak to vypadá jen s těma kroužkama, tak kdybys teda našel nějaký foto..
Pazdi
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Pazdi »

Danny píše:compact má jiné konektory ke světlům takže světla se nasadit dají /vynechám tu část že jsou hnusný :savle: a radši bych si u grega koupil kroužky a dal si je do origo světel/ ale nedají se zapojit . Řešení pro ty kdo tyto ehm světla :savle: chtějí je napojit to přez nějakou "čokoládu"

světla se nasadit dají...i zapojit...sice ne uplně nejsnadněji, ale jde no...
jinak opravdu vypadají divně...jakmile budu doma...vyfotím ti bráchova compacta a pošlu, kdyžtak mi hoď do sz mejla :wink:
ok...i noční fotka bude...ale musíš počkat na večer:)
Slid

#8 Příspěvek od Slid »

plysakmartin

#9 Příspěvek od plysakmartin »

jj, tyhle depa jsou pěkný :wink:
Petullinka
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Petullinka »

no tak to je jiný kafe.. s tim blinkrem vypadaji fakt pěkně
tak asi začnu šetřit :wink:
Pazdi
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Pazdi »

jojo, tohle mám vyhlídnutý...v H7 s čočkou no a pak žlutý AE do toho a bude to uplně jiný auto:)
plysakmartin

#12 Příspěvek od plysakmartin »

Petullinka píše:no tak to je jiný kafe.. s tim blinkrem vypadaji fakt pěkně
tak asi začnu šetřit :wink:

Světlama to teprve začne :lol: . Máš nějaké fotky svého miláčka ? Myslím tím samozřejmě baworáčka :lol:
bobo-mb

#13 Příspěvek od bobo-mb »

Opravdu mají pravdu,tamty světla fakt ne!!!!Když jsem se na to jednou ptal kamaráda,tak mi radil ty od FK,že na nich jsou tak nějak nejlíp vidět kroužky a jsou levný.Ale mam za to,že je dělaj jenom na H7.Mam taky Compacta a koupil jsem na ně Helly celis s xenonama a hodně lidí mi už řeklo,že je to krásný.Ale opět věc názoru,někomu se nelíběj.Jinak jsou zrovna tady na fóru na prodej za 5900....tak mrkni,kupoval jsem je od něj taky a udělal mi i redukce.
Skaletonz

#14 Příspěvek od Skaletonz »

Zdravim... Vim, že otevírám starý téma, ale hodně to s tím souvisí. Nedávno jsem koupil na compacta světla Depo H7/H7 s AE. A potřeboval bych poradit, jak předělat zapojení z původního HB3/HB4 na H7/H7. Budu vděčnej za každou radu.
Francis Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Francis Výkonná rada »

Já mám udělané redukce ze starých žárovek HB3/HB4 a kusu kabeláže z neCompact E36.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
Skaletonz

#16 Příspěvek od Skaletonz »

Francis píše:Já mám udělané redukce ze starých žárovek HB3/HB4 a kusu kabeláže z neCompact E36.

A moh by si mi to nějak přiblížit? Na těch Depo světlech je vyvedený plus a mínus a pak kulatej 4 pólovej konektor. A já právě nevim, jak to pořádně předělat když má Compact připojenou každou žárovku zvlášť vedeným kabelem....
Francis Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Francis Výkonná rada »

Barvy jednotlivých kabelů si nepamatju. Kup na vrakáči konec svazku do světla na neCompact (dáš ho ve finále do zásuvky ve světlometu) a na světlometu si šlusmetrem zlisti, který pin kam vede (hnědý bude kostra, ostatní tři budou na tlumené, dálkové a obrysovky). Ze starých HB3 a HB4 uřízneš konce s konektorem, připájíš na kabely koupené na vrakáči a je to.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
Skaletonz

#18 Příspěvek od Skaletonz »

Francis píše:Barvy jednotlivých kabelů si nepamatju. Kup na vrakáči konec svazku do světla na neCompact (dáš ho ve finále do zásuvky ve světlometu) a na světlometu si šlusmetrem zlisti, který pin kam vede (hnědý bude kostra, ostatní tři budou na tlumené, dálkové a obrysovky). Ze starých HB3 a HB4 uřízneš konce s konektorem, připájíš na kabely koupené na vrakáči a je to.

Díky moc. Něco takovýho jsem přesně potřeboval. :wink:
nicoczech
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od nicoczech »

já se přikláním k názoru že tydle sou opravdu k poblití
Corela9

#20 Příspěvek od Corela9 »

s těma konektorama jsem to udělal uplně stejně, starý z vrakáče za kilo jednouduše připájel a svítim
Odpovědět