Dneska jsem si dovez 325i se strednim BC.Problem je v tom, ze display BC vypada jako "rozsypany caj", neda se z nej nic precist.Nevite nekdo jak zavadu odstranit????Diky moc za odpovedi
Vím jak. Je to ale dost jemná práce, takže bacha na to.
Každopádně chyba je v propojení Displeje s elektronickou deskou.
Je tam folie na který jsou vodivý cestičky se signálem pro displej a časem dochází ke zhoršení kontaktu.
Je teda třeba tu folii líp přitlačit a zafixovat.
sorry za otevření starého tématu, ale mám stejný problém. Mám střední BC a taktéž není čitelný. Jakým způsobem se dá opravit? Nikde na foru jsem nic nenašel, tak se podělte prosím o svá moudra... Na netu jsem našel následující postup, avšak moje angličtina je na úrovni čtyřletého dítěte...
ten angl. návod z posledního přízpěvku je dobrý! rozdělával jsem BC včera (ještě bez návodu) pro průměrně zručného člověka to neni problem. podle obraku v tom navodu je to parada, ani neni potřeba angličtiny princim je v tom, že ten felx pásek, co přenáší signál do displaye se po case asi zkoroduje a ten pěnový pásek co ho tlačí k desce el.spojů se unaví auž nemá takový přítlak. ten fígl je v tom, že si někde seženeme nějakou pěnovou pásku. uděláme z ní proužek a ten dáme na pásek a sešroubujem. akorát bych si dal bacha na to, aby se vam neodlepil ten felx uplne! v nejblizsi době to vyzkoušim a dam vědět, podle mě to bude v pohodě
jasný rozebrat to nebyl problem. jen bylo na hovno naskladat tam zpatky ty tlacitka.... tak to nekdo zkuste s tou pěnovou páskou! jsem zvědavý jestli to bude k něčemu, ja se k tomu ted nedostanu
Tak jsem dneska laboroval s pěnovou páskou a it´s fixted... Sice jsem to dělal asi 4 hodiny, protože jsem laboroval nad výškou pásek a rozdělával to dohromady asi tak 5x ale co... Hlavní je že už mi BC svítí a o to šlo...
Foto nemam, ale předtim jsem nerozeznal vůbec nic a teď v klídku přečtu... Je jedno jakou tam dáš pásku, hlavně aby byla ve správné výšce a dostatečně tlačila přenosovej pás mezi deskou a displayem...
Co se týká výšky vycpávky tak jsem s tím dost laboroval, jednou to bylo málo, takže mi nesvítil display a jednou zase moc, že jsem to celý nezavřel... Použil jsem klasickou oboustranou 3M pásku, ale defakto je jedno jakou použiješ, jde tam hlavně o výšku a o tlak jakej to vyvine na spoje kontaktů na desce...