Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Extremne rychle sjizdeni zadnich gum E46, 320d, 100kW
Ahoj, strašne rychle se mi sjíždějí gumy na zadku, koupil jsem nový Lassy 225/45 R17, a po 8000 km předek skoro jako nový (cca 80 - 85%) zadek smetený na gumu od formule. Přitom nehrabu (ani 1x) ani neprojíždím zatáčky agresivně. Jinak mám dost široký ráfky, takže guma je dooost natažená, při pohledu na kola ze zadu nejdou boky gum kolmo k zemi ale guma se od ráfku zužuje směrem k běhounu (rozdíl cca 1 cm) 235 by tam seděly líp ale ty zas nejsou v techničáku. Jinak sjíždění je rovnoměrný krááásně po celé ploše.
jura55 píše:CZAirwolf píše:Geometrii jsi kontroloval ?
Hmhm, to ne, ale borec v pneuservisu rikal, ze kdyz jsou tak krasne rovnomerne sjety, tak by to geoska byt nemela ne?
Predpokladam, ze mas Acka, protoze se 17tkama asi tramvaj mit nebudes. Takze rekneme, sbihavost ti bude zrat vnitrek, rozbihavost muze celou, v zavislosti na odklonu klidne muze zrat celou gumu. Geo udelas za par stovek na napravu tak pri cene gum bych nevahal a nechal ji zkontrolovat.
CZAirwolf píše:jura55 píše:CZAirwolf píše:Geometrii jsi kontroloval ?
Hmhm, to ne, ale borec v pneuservisu rikal, ze kdyz jsou tak krasne rovnomerne sjety, tak by to geoska byt nemela ne?
Predpokladam, ze mas Acka, protoze se 17tkama asi tramvaj mit nebudes. Takze rekneme, sbihavost ti bude zrat vnitrek, rozbihavost muze celou, v zavislosti na odklonu klidne muze zrat celou gumu. Geo udelas za par stovek na napravu tak pri cene gum bych nevahal a nechal ji zkontrolovat.
Tak jo chlapci, zajedu na geosku

PS: jaky Acka a jakou tramvaj?
-
Mikrovlnka píše:Kulový, myslim si že ty pneumatiky budou totální sr*če... Prostě na nic... Slyšel jsem od známeho v pneuservisu tolik, že bych mohl založit vlastní rubriku... Prostě pneu na sh*t... Budou mít strašně měkkou směs, zato by ale mohly pekelně kouřit...![]()
![]()
Hm, jako kdyby se tak sjizdela jedna znacka, ale sjely se jak Lassy (novy) - na predku ty samy 80-85% vzorku doted, tak Yokohamy....
-
jura55 píše:Mikrovlnka píše:Kulový, myslim si že ty pneumatiky budou totální sr*če... Prostě na nic... Slyšel jsem od známeho v pneuservisu tolik, že bych mohl založit vlastní rubriku... Prostě pneu na sh*t... Budou mít strašně měkkou směs, zato by ale mohly pekelně kouřit...![]()
![]()
Hm, jako kdyby se tak sjizdela jedna znacka, ale sjely se jak Lassy (novy) - na predku ty samy 80-85% vzorku doted, tak Yokohamy....
Hmmm tak to je o něčem jiným no... Leda geometrie sbíhavost a tyhle mrdky... Nevezeš na prdeli těšký věci nebo tak něco??
Mikrovlnka píše:jura55 píše:Mikrovlnka píše:Kulový, myslim si že ty pneumatiky budou totální sr*če... Prostě na nic... Slyšel jsem od známeho v pneuservisu tolik, že bych mohl založit vlastní rubriku... Prostě pneu na sh*t... Budou mít strašně měkkou směs, zato by ale mohly pekelně kouřit...![]()
![]()
Hmmm tak to je o něčem jiným no... Leda geometrie sbíhavost a tyhle mrdky... Nevezeš na prdeli těšký věci nebo tak něco??
Ee, z 90% jezdim sam s prazdnym kufrem, musim na tu geosku no, nemate nejakej dobrej tip na nejakou v Brne? Dik
-
Fx
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
jura55 píše:Mikrovlnka píše:jura55 píše:[quote="Mikrovlnka"]Kulový, myslim si že ty pneumatiky budou totální sr*če... Prostě na nic... Slyšel jsem od známeho v pneuservisu tolik, že bych mohl založit vlastní rubriku... Prostě pneu na sh*t... Budou mít strašně měkkou směs, zato by ale mohly pekelně kouřit...![]()
![]()
Ee, z 90% jezdim sam s prazdnym kufrem, musim na tu geosku no, nemate nejakej dobrej tip na nejakou v Brne? Dik[/quote]
Mrkni se kolem děr na šrouby. Pokud máš origo kola nebo pseudoorigo (AC Schnitzer a podobné), tak tam budou malé dirky. Podle těch dělají geo v BMW

-
- Kontaktovat uživatele:
Me se sjizdi obe zadni vnitrky na 17kach.Ale u spolujezdce je vnitrek sjetej vic a zda se mi ze i guma je sjeta vic nez na druhe strane.A jeste se mi zda ze jsou na ty vnitrni strane jakoby plosky ktere jsou sjete vic.No chystam se na geosku se zadni napravou nez tam dam nove gumy.Podvozek mam komplet novy