Zdravím, stal jsem se štastným(?) majitelem E46 320d a potřeboval bych vyladit pár mušek na kráse a funkčnosti, ví někdo o šrotišti případně místu s ND za dobré ceny OV/KA/FM?
Předem díky!
Traviss píše:Zdravím, stal jsem se štastným(?) majitelem E46 320d a potřeboval bych vyladit pár mušek na kráse a funkčnosti, ví někdo o šrotišti případně místu s ND za dobré ceny OV/KA/FM? Předem díky!
Zavolej mě na 721359933, mám všechno na e46 320d i jiný.
ahoj,v radvanicich u rondlu mas vrakac!kdyz pojedes nahoru od rondlu tak tam mas opravnu od valek motorsport,a nebo jak tu pisou,zkus tu soteu,ta je v privoze!!!
Dííííky všem!! Člověk jezdí 2x týdně okolo a vůbec mu to nedojde a to vždycky před Soteou pozoruju co maj vystaveno...příště více myslet! A Radvanice tedy nebrat..
Ještě taková maličkost, prošel jsem na fóru asi 3 témata s odkazy na User a Service manuály a vše 404 errory, nemá někdo v AJ pdfka Stačil by do začátku User Jo a je to E46 '99 sedan..
Dobrááá tedy: Error 404 = "stránka nenalezena" a .pdf(ko) = elektronický formát. AJ = Anglický jazyk. Ich verstehe nicht.
Zkrátka googluju 3. den a dycky najdu maximálně návod nakladatelství Bentley za 119,9$ (Děkuji nechci) po 20 min. mně to přestane bavit..
A to co tu je, třeba na rapidsharu, už dávno neexistuje.. a bojím se založit nový příspěvek, ptž. mě všichni zdrbou, že je to tady minimálně 7x na fóru. Takže to tady tajně šmelím pod příspěvkem ND.
No, prave jsem se vratil z garaze, prohlidl si poradne spodek.. vrhl se na jeden trmen a trvalo 3h, nez byl jakz takz v sedem zakladu.. a dal pred sebou vidim prace jako na kostele: nejspise nove zadni rameno s tehlici + lozisko + naboj + mozna nadrz (2x lepena a stejne neni 100%). Takze proto ten otaznik! A jinak me potesil znamy tou hlaskou v podpisu
Ex e46 320d / Ex e39 540iAT / Ex e39 528i / Ex e39 540iAT #2 / Aktual Volvo S60 '01 2,3i T5@207kW LPG + SAAB 9-5 '99 2,3iA Turbo SportCombi 125kW + služební Yeti chrochták 4x4 + opět pošilhávám po BMW V8
Traviss píše:No, prave jsem se vratil z garaze, prohlidl si poradne spodek.. vrhl se na jeden trmen a trvalo 3h, nez byl jakz takz v sedem zakladu.. a dal pred sebou vidim prace jako na kostele: nejspise nove zadni rameno s tehlici + lozisko + naboj + mozna nadrz (2x lepena a stejne neni 100%). Takze proto ten otaznik! A jinak me potesil znamy tou hlaskou v podpisu
je to polsky, a mělo by to být, BMW tzn. "Bendzes Mial Wydaje" Něco na tom bude
Traviss píše:Jj, diky, uz jsem to opravil, to bude tim ze polsky umim jen foneticky i presto, ze za hranice vidim z okna Neco na tom fakt bude..
Zdar, jestli jsi to ty, co parkuješ na soukromém parkingu v Dětmarkách, tak já stojím o 15 m níže..... můžem spojit hlavy dohromady, víc hlav, víc sena... snad s něčím pomůžu....