mathias22 píše:a jak zjistim co tam mam?me to pripada dost nizko!oproti seriovkam, je to nize,ale nvm presne!predek je moc vysoko!
jestli to mas niz nez jini ale predek mas opticky dost vysoko tak bys mohl mit Mtechnikovy, ale takle to nepoznas jen tak, si nech vyjet vybavu u uzivatele fora P-J podle vinu, tam to je napsany, pokud to tam dali z fabriky
mathias22 píše:a jak zjistim co tam mam?me to pripada dost nizko!oproti seriovkam, je to nize,ale nvm presne!predek je moc vysoko!
jestli to mas niz nez jini ale predek mas opticky dost vysoko tak bys mohl mit Mtechnikovy, ale takle to nepoznas jen tak, si nech vyjet vybavu u uzivatele fora P-J podle vinu, tam to je napsany, pokud to tam dali z fabriky
ale kola mi drou!mam et34 17 a zadek mmam celkem nizko,ale jak mam vzadu dva lidi a jedu pres nejake houpance ta mi skrta zadek!to by mtechnik nemel delat ne?
mathias22 píše:tak snad jeste vim jesli tam mam podlozky,zas tak hlupy nejsem!et34 nemuze skrtat ne? a kolik je rozdil et34 a et 35?
přesně jeden milimetr jak sem editoval horní post, můžeš mít unavený/prasklý pružiny
spise unavene ma to hodne E36 sedi topak pekne na prdely.jak rikam ja coupatko musi mit vzadu alespon 9palcu rafek:-)at to nejaky i ten efekt.janak zalezi co od toho cekas pohodu 17 pekne kolo a jeste nejaky konfort 18 a masirku tak 19
ahoj, ja mam ted et34 skrtam trochu,ted budu davat nove kola s et 35,tak sem chtel vedet jaky je rozdil,myslim ze milimetr tam uz nehraje takovou roli!
tak nakonec zadne mugella ale vybral sem aluetty 17 et 40 osmi palcove,ted jsem zvedavy kolik polezou dovnitr!budu tomu muset asi pomoct podlozkama!za tyden by meli dojit!
Ještě jedna věc je potřeba vzít v potaz, záleží na motorizaci, protože o palec větší kolo vezme poměrně dost z výkonu ....
Kupříkladu i na M3 je to znát (a to pocitově dost), jestliže je tam 17 nebo 18 kolo ... Chce to pak dohnat jinde V podstatě u "velkejch aut" - offů platí že rapidnější změna (29"-31") už by mělajít ruku v ruce se změnou převodů v diferenciálech