a ten dyz je v hajzlu tak auto dela co? jasem vymenil regulator otacek, praskly koleno sani naky hadice, a otacky litaj furt obcas, ale jeto lepsi, nicmene mam nastole jeste lamdu hned jak budu zdravej vymenim,, ale kdyby to nepomohlo tak uz nevim..
Po tom co opravím ventilek již je od Autecu objednán to bude sakra libovka za ty peníze!!!já ho platil před půl rokem za 95 litrů,ale mam služebáka a auto nevyužiju,tak honem prodat ať zbytečně nestojí v garage:(
vměnil svíčky taky na is což je normál, lambda sondu a ten ventil jak se o něm bavite se jmenuje podtlaková membrána stojí kolem 1000 Kč a tam bude zřejmě problém, měl jsem ho taky a vyřešeno....autohelp maroldova 6 praha 4 tam je dobrej obchod
A ty otáčky ti lítaly když si měl motor studenej nebo i teplej? Já mam podobnej problém když mam auto studený tak mam hrozně nízký otáčky a auto jakoby se dusí, klepe se motor a někdy to i chcípne když mu nedržim otáčky plynem. Může to bejt taky tim ventilem? Když se ohřeje tak je vše tak jak má být otáčky drží v pohodě.
mam uplne stejnej problem s isem,nejdriv se houpaly otacky a dusilo se to za studena a ted je to porad horsi a dela to i za tepla. dal jsem novy svicky,vycistil jsem skrtici klapku,zkontroloval jsem vsechny hadice a podtlaky,diagnostika nic neukazala. uz jsem s toho blazen nevim co s tim
tenhle problém je zlo, zjistil sem, že sem měl prokousanou jednu hadici od nějakýho hlodavce. Výměna a je to lepší v tom, že se rychlejš ten volnoběh za studena ustálí, ale pořád mu za studena musim chvíli pomáhat plynem, protože se dusí a chcípe. Takže problém stále přetrvává. Jen mě zajímá jestli to autorovi tohohle článku dělalo taky se studenym motorem nebo i s teplym motorem.Psal jsem mu sz, ale nic mi neodpověděl. Neznáte ho někdo osobně, že by ste se ho zeptali. Nevim jestli sem ještě vubec ten člověk chodí. Díky
fernando píše:mam uplne stejnej problem s isem,nejdriv se houpaly otacky a dusilo se to za studena a ted je to porad horsi a dela to i za tepla. dal jsem novy svicky,vycistil jsem skrtici klapku,zkontroloval jsem vsechny hadice a podtlaky,diagnostika nic neukazala. uz jsem s toho blazen nevim co s tim
cus resim to samy na 318i, mam vymeneny vsecky filtry,svicky,hadice a furt nic... pry to muze byt nacata hlava,nebo ventily... tak nvm
tak tadyto dela lambda sonda a vaha vzduchu ale tohle poznas na diagnostice ale bmw celkove ma problem s houpanim otacek nedelaj to vsechny ale nektery jo ale je chces vykon neres otacky bmw ma vykon a vykony motory to delaj