Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Kdo mi prosím poradí??

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Mega

#1 Příspěvek od Mega »

mám touringa 320i e36 a když dám plnej rejd a chci se rozjet tak musím přidat hodně plynu abych se nějak rozjel,ale stejně mi to vetšinou chcipne.Jako kdyby mi drhly kola v podběhách ale to jsem zkoušel a tím to nebude.Nebude přidřený servo nebo něco?ET kol mám meslim 47.

Taky bych chtěl vědět kolik asi stojí celej zadní stěrač a kde by se dal objednat?nějakej hodnej vypitek mi ho urval!!! :cry: :cry:

Děkojo pěkně :wink:
Spajky
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Spajky »

NIKDY nesmíš držet servo až nadoraz, parádně se tim kurví a samozřejmě zatěžuješ celej motor, když na volnoběh táhne dusící se servo :) takže dycky malinko povol od dorazu
Mega

#3 Příspěvek od Mega »

Aha tak to pak jo.Když jsem měl rovera tak to šlo na plno a v poho tak jsem nevěděl čím by to mohlo byt.Díky za odpověď!!! :D :idea:
Spajky
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Spajky »

Nevim jak u rovera, ale ono ti to auto řekne samo, že ho sereš - tim zvukem :D
xSAFA
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od xSAFA »

No mě to stejnak nepřijde uplně normální :? Většinou servo skučí a začne pištět třeba řemen ale aby zdechlo auto to sem ještě neslyšel, buď si to fakt musel rvat ten volant uplně na doraz nebo bude chyba jinde. Nicméně pokud jinak funguje bez problému tak se akorát vyvarovat těch krajních poloh...

Co se týče zadního stěrače, tak nevím jestli myslíš jen ramínko? Pokud jo objednej v BMW nebo v bazaru se sem tam objeví touring na rozprodej dílů.
Spajky
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Spajky »

já jednou pučil auto kámošovi a ten samozřejmě jel až na doraz na volnoběh, držel to tam tak nějak silou tak 2-3s a opravdu mi začaly kolísat otáčky, věřim tomu, že při horší práci se spojkou to může chcípnout :)
Odpovědět