Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Čím přilepit lištu?

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
koki
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od koki »

Spajky píše:tam je spíš problém v tom, že ta lišta má strašně malou hranu, kterou přilehá ke kasli = nevim jak a hlavně za co pořádně chytit Řešim to samý, lišta se mi prostě zprohybala u konce spolujezdcovejch dveří a pěkně odstává, navíc mi uhnily ty drážky, na kerejch držej ty origo příchytky a i když to člověk přilepí, tak to nebude ono, chce to prostě nový lišty

mám podobnej problém u řidičovi strany na konci dveří, jen jedna origo úchytka nejde řádně nasadit, je to prohnilý, snad bude jen stačit k liště přilepit, pokud to nepomůže, tak mi nezbyde než vyměnit celou lištu
Spajky
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Spajky »

koki píše:
Spajky píše:tam je spíš problém v tom, že ta lišta má strašně malou hranu, kterou přilehá ke kasli = nevim jak a hlavně za co pořádně chytit Řešim to samý, lišta se mi prostě zprohybala u konce spolujezdcovejch dveří a pěkně odstává, navíc mi uhnily ty drážky, na kerejch držej ty origo příchytky a i když to člověk přilepí, tak to nebude ono, chce to prostě nový lišty

mám podobnej problém u řidičovi strany na konci dveří, jen jedna origo úchytka nejde řádně nasadit, je to prohnilý, snad bude jen stačit k liště přilepit, pokud to nepomůže, tak mi nezbyde než vyměnit celou lištu

zkoušel sem to tou tavnou pistolí ( vlastně plast ) po pár dnech se odlepilo, já mám celou tu lištu, vlastně, vůbec celý ty lišty v prdeli, nechápu, auto jako takový nikde nehnije, ale lišty sou v hajzlu, viděl sem x starších aut, kterejm třeba kasle už někde trošku kvetla, ale lišty měly naprosto OK :? Nevim, proč se mi tak zkroutily, vypadá to fakt příšerně, ovšem já měl za to, že komplet ///M lišty stojej víc než 3100, to o tom budu uvažovat, když vidim, že se tu jetý prodávaj za 2,5-3k :lol:
sejdaM

#23 Příspěvek od sejdaM »

chlpci prosím vás poradte někdo kde seženu lišty na dveře a blatníky na BMW E36 98rok a v M paketu někdo mi to komplet orval :twisted: díky a jestli někdo bude vědět i cenu díky
bmwfil

#24 Příspěvek od bmwfil »

Seženeš v BMW a cenu už tu zmínili...
tady: http://bmwfans.info/parts/catalog/ si najdi katalogový číslo pro rychlejší komunikaci při objednávání...
DAVe_1

#25 Příspěvek od DAVe_1 »

novy na kupe stoji 4500 - 4700
sejdaM

#26 Příspěvek od sejdaM »

byl jsem se zeptat na lišty v ACR české budějovice a bylo mi řečeno 5000 celé auto což je ceklkem masakr
Odpovědět