Tohle auto jsem viděl na vlastní oči cca před rokem a půl a byla to čistokrevná 1.8 a vypadala úplně jinak a byla v bazaru,takže si ji někdo zřejmě koupil a udělal z ní "M3"
zajimave, ze toto auto neznate. Je to puvodne 1.6-ka, kterou puvodní majitel nechal celou udelat jeste jako zanovni auto u bervid sport.
Byl tam v te 1.6-ce myslim dokonce kompresor a ten NOS byl funkcni.
No ono uz je to teda docela davno, ale toto auto bylo docela medialne proflakle a pamatuji se jak moc se mi tenkrat libilo a nechapal jsem jak nekdo muze delat takove zasahy u skoro noveho auta. Jinak je to stale fesak
Na pohled to vypada celkem pěkne, až na to že to měl dělat z coupe a ne ze sedanu a zavařovat zadní kliky, aby to jakou coupe vypadalo. A dost trapnej mi přijde ten "bezpečnostní" rám zabudovanej do zadnich sedaček. Jak řikam, kdyby to bylo coupe tak by to bylo pěkny.
marv píše:zajimave, ze toto auto neznate. Je to puvodne 1.6-ka, kterou puvodní majitel nechal celou udelat jeste jako zanovni auto u bervid sport. Byl tam v te 1.6-ce myslim dokonce kompresor a ten NOS byl funkcni. No ono uz je to teda docela davno, ale toto auto bylo docela medialne proflakle a pamatuji se jak moc se mi tenkrat libilo a nechapal jsem jak nekdo muze delat takove zasahy u skoro noveho auta. Jinak je to stale fesak
Taky si ho pamatuju, tenkrát tam měl ještě vzadu to žehlicí prkno ale jinak byl fakt pěknej.