Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW E46 320i
semi001 píše:Zdravím všechny,
chci se zeptat na vyhody a nevyhody na tento motor jaky je treba s porovnanim s 320 D 110 Kw??A tak mam totiz nabydku na jeden tento vuz a moc se mi libi jen nevim co ten motor sem zvyklej na neco jineho.-)
Diky za jakekoliv info Semi
E36,46 ... platí v zásadě to samé (teď si ale nejsem jist jestli e46 320i není ale 4 vál)
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... egories=#6
-
- Kontaktovat uživatele:
Tashiro píše:semi001 píše:Zdravím všechny,
chci se zeptat na vyhody a nevyhody na tento motor jaky je treba s porovnanim s 320 D 110 Kw??A tak mam totiz nabydku na jeden tento vuz a moc se mi libi jen nevim co ten motor sem zvyklej na neco jineho.-)
E36,46 ... platí v zásadě to samé (teď si ale nejsem jist jestli e46 320i není ale 4 vál)
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... egories=#6
není je to šestihrnec

semi001 píše:Zdravím všechny,
320i zalezi na roku...od 110/125kW... je to R6 samo. 320D neni spatny, pokud setris na spotrebe.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak tak , jak píše Yngwie, diesel je lepší na spotřebu, ale mě osobně ten motor stačí , když potřebuješ předjet , tak to jede, ale na závodění to není. Jinak motor je skoro "bezúdržbový" , mám na něm najeto osobně 80 000 tis ( celkem má 185 tis ) a klídek , oleje, filtry .... Co by jsi potřeboval ještě vědět?
-
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
záleží na ceně a výbavě ... pěknou 330i pod 250 tis Kč těžko sežene. Jinak si také myslím že 2,0 není to ideální a vybírej silnější modely. Nepřestanou tě bavit a spotřeba je naprosto stejná... většinou jsou i lépe vybavené. Boj Benzín X Diesel je tu na denním pořádku nicméně spotřeba hraje pro diesl, spolehlivost a celkový projev pro benzín

-
Ales-eastek píše:pokud mas penize jdi do 330i..spotreba nadherna a pozitek jeste lepsijezdil jsem ted par tydnu v 318is a jako zas takovej rozdil ve spotrebe nevidim..jen v ty sile motoru
proste kdyz bmw tak 6Cylinder
ale 320i je taky sestihrnek

-
- Kontaktovat uživatele:
Tomassino píše:Ales-eastek píše:pokud mas penize jdi do 330i..spotreba nadherna a pozitek jeste lepsijezdil jsem ted par tydnu v 318is a jako zas takovej rozdil ve spotrebe nevidim..jen v ty sile motoru
proste kdyz bmw tak 6Cylinder
ale 320i je taky sestihrnekA prestante mu tady porad doporucovat 330i kdyz se ptal na 320i. Kdyby na to mel prachy, tak se urcite nepta na 320i
Tak , tak Tome, ptal se jasně na 320i !!!
Je to 6-ti vál , spotřeba je od 7 do 11 l podle stylu jízdy a jinak motor nenáročnej .....ale to už jsem psal
-
-
- Kontaktovat uživatele:
semi001 píše:Zdravim chlapy , tak jsem mel moznost pred chvili se projet ve 330i a musim rict ze jiny motor uz nechci je to brutal:-)Akorad se to bojim vzit je to z bazaru bez servisky na pohled velice hezky a pekne to jede ale nevim nevim:-(Na co bych si treba mel davat pozor??
To jsi dlouho nevydržel při 320i ....

Jako takhle uz kdyz sem se v ni svezl poprve tak jsem byl strasne zklamanej pac mam ted golfa v tdi a ten ma origo 110kw a 320 nm kroutak takze 320i me opravdu nenadchlo:-(Ale ta 330 sem unesenej z toho:-)davidj píše:semi001 píše:Zdravim chlapy , tak jsem mel moznost pred chvili se projet ve 330i a musim rict ze jiny motor uz nechci je to brutal:-)Akorad se to bojim vzit je to z bazaru bez servisky na pohled velice hezky a pekne to jede ale nevim nevim:-(Na co bych si treba mel davat pozor??
Nemyslel si Gti ? Pac Origo 110Kw v golfovi Tdi... ? Leda po chipu ale kroutak 320Nm na Gti v benzinu je zase moc... ?semi001 píše:Jako takhle uz kdyz sem se v ni svezl poprve tak jsem byl strasne zklamanej pac mam ted golfa v tdi a ten ma origo 110kw a 320 nm kroutak takze 320i me opravdu nenadchlo:-(Ale ta 330 sem unesenej z toho:-)davidj píše:semi001 píše:Zdravim chlapy , tak jsem mel moznost pred chvili se projet ve 330i a musim rict ze jiny motor uz nechci je to brutal:-)Akorad se to bojim vzit je to z bazaru bez servisky na pohled velice hezky a pekne to jede ale nevim nevim:-(Na co bych si treba mel davat pozor??
Nemyslel si Gti ? Pac Origo 110Kw v golfovi Tdi... ? Leda po chipu ale kroutak 320Nm na Gti v benzinu je zase moc... ?[/quote]JJ GTI ale v nafte delali se i 110 KW origo ale malo kod motoru ARL na diesel power foru je toho vic o tomto motoru..viz toto to je muj golfik http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=52&t=80853Tehu píše:Jako takhle uz kdyz sem se v ni svezl poprve tak jsem byl strasne zklamanej pac mam ted golfa v tdi a ten ma origo 110kw a 320 nm kroutak takze 320i me opravdu nenadchlo:-(Ale ta 330 sem unesenej z toho:-)semi001 píše:davidj píše:[quote="semi001"]Zdravim chlapy , tak jsem mel moznost pred chvili se projet ve 330i a musim rict ze jiny motor uz nechci je to brutal:-)Akorad se to bojim vzit je to z bazaru bez servisky na pohled velice hezky a pekne to jede ale nevim nevim:-(Na co bych si treba mel davat pozor??