Ne ze bych to tam chtel lejt pri dnesnich cenach bionafty,ale jen ze zajimavosti.V nemeckem i ceskem manuale je to prisne zakazane,ale mam v manualech jednu dalsi knizecku,ve ktere je napsanomze ji muzu normalne pouzivat,ale ze pri dlouhodobem provozu na naftu mam jen vymenit filtra muzu na to jezdit.Docela to nechapu,proc jednou jo a podruhe ne...
niekde som videl tabulku,kolko auto vydrzi kilometrov na bionaftu.myslim ze to bolo v nejakom tunajsom prispevku.pamatam si len moje tdso...117 000km cca..asi
Ne ne, rozhodne ne... Jeste kdo ma stare 320d (100Kw) a pod jistejma podminkama ( kazdodeni provoz, castejsi vymena filtru, obcasne prostridani s naftou normalni aby se palivova soustava odlepila) tak budis ale do common railu to proboha nelejte !!!
Zajímalo by mne kde tu bionaftu chceš vzí když už rok a půl se nevyrábí a od letošního roku se 5% řepky valí přímo do nafty a nejaké to procento i do benzínu
pete47 píše:Zajímalo by mne kde tu bionaftu chceš vzí když už rok a půl se nevyrábí a od letošního roku se 5% řepky valí přímo do nafty a nejaké to procento i do benzínu
Tady kousek ve Šlapanově ji maj a je o 3 koruny levnejsi,do svy 324d ji leju a bez problemu..
pete47 píše:Zajímalo by mne kde tu bionaftu chceš vzí když už rok a půl se nevyrábí a od letošního roku se 5% řepky valí přímo do nafty a nejaké to procento i do benzínu
to jako naozaj? kurnik vsak to rozoziera gumu!dufam ze hadice to nezezere ked je tam iba 5%. to je ale sila.takze nafta uz dnes neni ani nafta...to sme dopadli.