Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E36 kola. Vejdou se ?
-
-
- Kontaktovat uživatele:
zrob píše:Maslista píše:ten disk tam nepůjde a když tak jedině s jinou pneu 225/55 je hroznej balón..
mno ja mam na aute vzadu 17´´ 215x45 ET 15 a v pohode,v predu mam 17´´ 205 x 40 ET 15 a mam to jako ze opravdu dost nizko,.....a pohoda,ale vic jak 45 bych tam nedaval....rozhodne ne do predu
bez úprav???
Pazdi píše:zrob píše:Maslista píše:ten disk tam nepůjde a když tak jedině s jinou pneu 225/55 je hroznej balón..
mno ja mam na aute vzadu 17´´ 215x45 ET 15 a v pohode,v predu mam 17´´ 205 x 40 ET 15 a mam to jako ze opravdu dost nizko,.....a pohoda,ale vic jak 45 bych tam nedaval....rozhodne ne do predu
bez úprav???
Omlouvam se,samozrejme mam vytazene lemy ale v tom bych nevidel problem ci vyhodu protoze mi to vykupuje to ze mam predek 5 cm nad zemi,je to hodne snizeny (ne-e z me vule,tak to bylo),takze predpokladam ze serie se vejde v pohode a myslim ze i v nejakem foru to tady nekdo psal ze to nema vytazeny a ma tam dosti podobny profil.Zalezi jak moc to mas k zemi....a to ty lemy nemam zas az tak moc vytazeny
-
- Kontaktovat uživatele:
zrob píše:Pazdi píše:zrob píše:[quote="Maslista"]ten disk tam nepůjde a když tak jedině s jinou pneu 225/55 je hroznej balón..
bez úprav???
Omlouvam se,samozrejme mam vytazene lemy ale v tom bych nevidel problem ci vyhodu protoze mi to vykupuje to ze mam predek 5 cm nad zemi,je to hodne snizeny (ne-e z me vule,tak to bylo),takze predpokladam ze serie se vejde v pohode a myslim ze i v nejakem foru to tady nekdo psal ze to nema vytazeny a ma tam dosti podobny profil.Zalezi jak moc to mas k zemi....a to ty lemy nemam zas az tak moc vytazeny[/quote]
v poho...ale imo tam nevyjdou..mám Mpodvozek, nemám tahaný lemy a ET20 se nevešlo, lezlo ven...jakože gumy můžeš dávat jaký chceš, ale ET profilem neošidíš...možná to zmírníš...s tím já moc neexperimentoval...ale 17ky kola s ET na 5ku na trojku bez úprav nedáš...respektive dáš, ale budeš škrtat (škrtám s 18kama, ET30, pneu 225/40)
Pazdi píše:zrob píše:Pazdi píše:[quote="zrob"][quote="Maslista"]ten disk tam nepůjde a když tak jedině s jinou pneu 225/55 je hroznej balón..
bez úprav???
Omlouvam se,samozrejme mam vytazene lemy ale v tom bych nevidel problem ci vyhodu protoze mi to vykupuje to ze mam predek 5 cm nad zemi,je to hodne snizeny (ne-e z me vule,tak to bylo),takze predpokladam ze serie se vejde v pohode a myslim ze i v nejakem foru to tady nekdo psal ze to nema vytazeny a ma tam dosti podobny profil.Zalezi jak moc to mas k zemi....a to ty lemy nemam zas az tak moc vytazeny[/quote]
v poho...ale imo tam nevyjdou..mám Mpodvozek, nemám tahaný lemy a ET20 se nevešlo, lezlo ven...jakože gumy můžeš dávat jaký chceš, ale ET profilem neošidíš...možná to zmírníš...s tím já moc neexperimentoval...ale 17ky kola s ET na 5ku na trojku bez úprav nedáš...respektive dáš, ale budeš škrtat (škrtám s 18kama, ET30, pneu 225/40)[/quote]
Tak to celkem cucim,vim ze bych tam 18cky taky nedal ale fakt bych rek ze by to melo jit.....nevim jestli to nejak pomuze ale ja sem taky skrtal ale dal sem tam dorazi s felicie na vsechny 4 kola a od te doby mam klid a muzu bejt nalozenej jak chci...je to teda tvrdy ale opravdu neskrtam.Tak jestli by ti treba toto nepomohlo???fakt netusim.A kdybys tam dal 18´´ treba 205 x40 ET 30 nebo 35 tak by to furt nepomohlo?A kdyby jo tak by to uz nebylo hezky asi,ted sem daval zimaky ktery maji ET35 a je to utopeny a vypada to hrozne ze zadu.....
Pazdi píše:tak ono je pro E36 ET někde od 35-42 asi...takže to tak má být no...
jinak dorazy by asi pomohly...ale moc se mi do toho nechce...dost lidí mě tu od toho odrazovalo...a hlavně kola stejně půjdou z domu...
A proc te odrazujou?jedina nevyhoda pri mem snizeni co sem poznal v tech dorazech je ze jak to mam dole ze je to mega tvrdy,proste zadnej kocar a kdyz jedu po kostkach je to jako na koni ale zas ty vlastnosti atd me osobne to vyhovuje a nepripada mi ze by to neco kurvilo,ale je to otazka nazoru,me to tak vyhovuje nekomu ne mno....verim ze to urcity nevyhody ma....ale to je zas otazka mno,chci mit auto nizko,chci stabilitu a velky kola atd tak to musim udelat mno.....
Tvrdej podvozek je dobrej na okruhu, kde to auto bude sedět a kopírovat silnici, ale pokud sním vyjedeš na klasické silnice, kde to je samá nerovnost, samá kolej, samej houpák, tak tvrdej podvozek nepobere tu silnici a bude pouze odskakovat,protože jak tlumič nemá chod nemá co pobrat a pokud tam narveš dorazy a bude to pouze na dorazech tak se ti taky může stát, že v nějaké pěkné zatáčce stím autem vyskočích do příkopa.
A to nemluvím ani o čepech, silenblokách, ložiska atd. atd.
Slid píše:Tvrdej podvozek je dobrej na okruhu, kde to auto bude sedět a kopírovat silnici, ale pokud sním vyjedeš na klasické silnice, kde to je samá nerovnost, samá kolej, samej houpák, tak tvrdej podvozek nepobere tu silnici a bude pouze odskakovat,protože jak tlumič nemá chod nemá co pobrat a pokud tam narveš dorazy a bude to pouze na dorazech tak se ti taky může stát, že v nějaké pěkné zatáčce stím autem vyskočích do příkopa.
Souhlasim s tebou ze s tim jezdit v Praze je vetsinou katastrofa.....co se tyce tech cepu menil jsem za rok jen jednou a to byl jeste spatnej kdyz sem to auto koupil.....souhlasim s vyjetejma kolejema a hodne nerovnou vozovkou,na druhou stranu nemuzu pevne souhlasit s tema zatackama ze me to vyhodi do prikopu,papiry nejakej ten patek mam,rocne najezdim hromady km a toto auto znam velice dobre a vim jak reaguje treba v serpentinach atd...samosebou je jasny ze to nesmi bejt tankodrom ale to je potom jedno jestli to mas na dorazech nebo ne,to auto proste ustreli na takovym terenu...kdyz to schrnu tak bych v podstate ty dorazi taky nemusel.....je to obcas hrozny a obcas supr ale moje auto je postaveny na tyhle kola a i po design strance a predstava ze tam dam 16´´ s mensim ET tak me to odrazuje....nechci to nekomu vnucovat,jenom sem napsal svuj nazor.....kazdy ma jine zkusenosti...