Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E46 330xd, nevadí mít jinou značku pneu na nápravách?

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
Zave
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Zave »

nenapada me jedina vec co by vadila na tom ze jsou vpredu a vzadu jine znacky pneu :)
sklar

#22 Příspěvek od sklar »

auto se mi nikdy nechvělo. pouze při přeřazování z r na d a opačně to vždy mírně ťuklo. když bylo nový tak míň a s přibývajícíma kilometrama se to zvětšovalo.
zrob

#23 Příspěvek od zrob »

DTomik píše:Taky jsem to četl. Mají se kupovat všechny 4 pneumatiky stejného výrobce a vzorku. Nevím co na tom je pravdy. Podle mě je to jedno.

ahoj,kdyz sem daval minulou zimu zimaky tak znamej v pneuservisu mi rikal ze od novyho roku uz nesmi bejt na naprave rozdilna znacka.Tzv.mel bys mit na vsech kolech stejnou znacku....taky nevim co je na tom pravdy ale takhle to bylo receno v pneuservisu....
P-J

#24 Příspěvek od P-J »

zrob píše:
DTomik píše:Taky jsem to četl. Mají se kupovat všechny 4 pneumatiky stejného výrobce a vzorku. Nevím co na tom je pravdy. Podle mě je to jedno.

ahoj,kdyz sem daval minulou zimu zimaky tak znamej v pneuservisu mi rikal ze od novyho roku uz nesmi bejt na naprave rozdilna znacka.Tzv.mel bys mit na vsech kolech stejnou znacku....taky nevim co je na tom pravdy ale takhle to bylo receno v pneuservisu....

Tak tohle paltí už hóóóóódně dlouho. A je tam jesně řečeno "na nápravě", to znamená, že vpředu musíš mít stejné vlevo a vpravo a vzadu taky stejné vlevo a vpravo. Nikde už se nic neříká o tom, že musíš mít stejné vpředu a vzadu...... :wink:
Buwik

#25 Příspěvek od Buwik »

zrob píše:

jj, to je jasný, na nápravě stejné... snad né, od nového roku, že na všech nápravách stejné... :?:
Odpovědět