jedná se o 320D-100kw, termostat sem dával novej, ale stejně mám pořad problémy s teplotou, motor se ohřeje cca po 30km a jak zapnu topení teplota rapidně klesnea a šmitec...Nemáte nebo neměl ste někdo podobný trable?
Díky moc za rady
No nevim, objednával jsem origo termostat v BMW a žádnej jinej mi nenabizel, tak snad vědí....Jinak termostat co jsem vyndal byl total rozsekanej a plastový packy, který držej kovovou část(termostat) byly ulámaný, nevim proč...a další věc je, že jsem ty plastíky nikde nenašel čert ví, kde se usadily.
jeedla píše:V byl sem to konzultovat v servisu a řikal že to nemůže dělat...už sem z toho hotovej
To si piš že to dělat může.Já to řešil uplně stejně.Dokonce to tkla má i Ford.Taky se mu to neohřívalo tak jsem vyměnil termostat a nakonec to byl taky ten pro EGR.
jeedla píše:jedná se o 320D-100kw, termostat sem dával novej, ale stejně mám pořad problémy s teplotou, motor se ohřeje cca po 30km a jak zapnu topení teplota rapidně klesnea a šmitec...Nemáte nebo neměl ste někdo podobný trable? Díky moc za rady
čau..a nemáš nahodou přihřívač webasto?takova krabice v levém rohu v mot.prost..... mě odešel na něm kotel a auto ne a ne se zahřat..
Taky mám ten samý problém. Dneska jedu pro termostat k egr a zkusím ho vyměnit. Jsem zvědavý jestli se něco změní. Jinak termostat budu mít zítra tak bych kdyžtak vyměnil i ten...
Tak jsem včera vyměnil pouze termostat k EGRu (cca 750Kč s DPH) a zahřívá se mi auto trošku líp, ale pořád to není ono. V pátek budu vyměňovat i normální termostat.
Ahoj dik za info o cene. Doufam ze vymenou hlavniho tesmostatu to vyresis. Pak uz je jen zavzdusneni a pri ztratach vody a emulzi na vicku od motoru by to znamenalo tesneni pod hlavou. Tak hodne zdaru!