Montovali jste nekdo motorky naklápení do svetel Depo od FK Automotive na e36?
Mi to tam porad nejde, ty tycky co trci s motorku jsou moc dlouhe upravovali jste to nekdo nejak?
Griffith píše:Montovali jste nekdo motorky naklápení do svetel Depo od FK Automotive na e36? Mi to tam porad nejde, ty tycky co trci s motorku jsou moc dlouhe upravovali jste to nekdo nejak?
to jsem samozrejmne zkousel, kdyz jsou zajete tak je tam v poho dostanu ale jsou tak 1mm od dorazu chodu paraboly a motorky chodi cca 5mm tak mi tam ty 4mm nejak chybi
Griffith píše:to jsem samozrejmne zkousel, kdyz jsou zajete tak je tam v poho dostanu ale jsou tak 1mm od dorazu chodu paraboly a motorky chodi cca 5mm tak mi tam ty 4mm nejak chybi
Na konci těch tyček je taková kulička, no a ta se zaklapne do toho naklápění, čili to je těch 5mm, co Ti přebývá...
Jojo řešil, měl stejnej problém a nakonec musel ty tyčky zkracovat. Rozebral motorky a tyčky musel zkrátit o cca 7 mm a udělat na nich znovu drážky. Byla to prý vcelku piplačka, ale funguje mu to ted už ok.
a jejej -toho jsem se presne bal, ze budu muset ty z***vený tyčky nejak zkracovat
v skrytu duse jsem tak nejak ocekaval ze to pude nejak jinak jednodusejc osetrit a nebudu muset nic soustruzit
kua presne tento problem mam aj ja...a az doteraz som si myslel ze len ja lebo som na to nenasiel temu...tak to musim teda vyskusat z tymi motorcekmi aj ja...
Griffith píše:a jejej -toho jsem se presne bal, ze budu muset ty z***vený tyčky nejak zkracovat v skrytu duse jsem tak nejak ocekaval ze to pude nejak jinak jednodusejc osetrit a nebudu muset nic soustruzit
jsou dvě možnosti, buď kompletně rozebrat světla a upravit paraboly nebo upravit ty motorky. Já šel cestou menšího odporu a zkrátil osky motorku, pilkou zkrátit a ostrým nožem udělat nové drážky (žádný soustruh jsem nepotřeboval, osobně bych se bál že tu tyčku zlomí). Už mám za sebou i technickou a naprosto bez problémů i po roce používání.
Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi
Ja mam ty lampy DEPO s AE a motorky naklapeni svetel tam jdou naprosto v pohode dat,ja s tim zadnej problem nemel,tak nevim co muze bejt jinak...
Akorad na prave strane to je horsi, protoze tam jsou trubky klimatizace takze se musi ten motorek natocit do jineho uhlu,jinak zadnej problem jinej nebyl
Je divný že nikdo nenapsal že jsou dva druhy motůrků s krátkým a delším táhlem. Při koupi auta mě chyběl na jedné straně motůrek a určitě jsem tenkrát tady na fóru vyčetl abych si dával právě na toto pozor při pořizování nového a tyké na vrakovišti se to potvrdilo měli oba.