čaute lidi chci se vas zeptat jake jsou podle vas nejlepsi brzdy na E36 325i coupe premejslim o ATE a desky taky ate ale nevim jestli jsou to ty v pomeru kvalita cena ty nejlepsi (kotouc stoji jeden 2000 a desky na predek 1500)diky vsem
ono je brembo a brembo...dej atečka, třebas klidně powerdisky, sám je mám,zatim tak 8-10k km, pár prudkejch brzdění už zažily a nekroutěj se,jak tady x lidí psalo, že sem jim zkroutily po 3000km...
mam ate rok a najeto na nich 30tisic a brzdeni fakt fest a drzej suprove, ATE power disk a desky FERODO premier, kotouc za 1600 jeden a desky za tech 1500 taky no
Já jsem dával v létě NEW brzdy a dal jsem vrtané Zimmermany a desky od ATE a oproti tomu co tam bylo je to sto a jedna. Zimmermany jsem volil podle toho že mám díly za nákup, tak mě jeden vyšel na 1700,- Můžu doporučit, ale nevím kolik máš na ty brzdy peněz.
dej M3 brzdy a nebudes nic resit, brzdi to neskutecne oproti seriovym...
predni sada M3 3,2 s alu středama z auta r.v. 98 za 6tis komplet, staci dat 5mm podlozky pod kotouc a vse sedi jak ma...
lidi, já tam mam kotouče i desky od EBC a taky slušný.kotouče navrtávaný s drážkováním a desky keramický.kotouče náprava kolem 4000 a keramický desky kolem 2500. s cenama si nejsem úplně jistej,ale tak nějak to odpovídá.u destiček sice řikali,že nebudou dělat ten černej hnusnej povlak na kolech.....s tim se trošku sekli,ale párkrát je ohřát prošlápnutím brzdy a pak maj rychlejší nástup.