Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
prosím o radu AE
-
nemám samotný kroužky,ale celý světla s integrovanýma AE takže to budou asi ty diodový,když rozvítím jen parkovačky tak svítí AE a blinkry,při potkávacích blinkry zhasnou,xenony tam nemám,ale chystám se je tam dám,ted jsem byl u elektrikáře,říkal at to vrátím,že tohle nikdo nespočítá jaký tam dát odpor aby to dávalo tolik proudu jako klasická parkovačka,ale to se mi nechce 

-
Fx
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
wetron píše:nemám samotný kroužky,ale celý světla s integrovanýma AE takže to budou asi ty diodový,když rozvítím jen parkovačky tak svítí AE a blinkry,při potkávacích blinkry zhasnou,xenony tam nemám,ale chystám se je tam dám,ted jsem byl u elektrikáře,říkal at to vrátím,že tohle nikdo nespočítá jaký tam dát odpor aby to dávalo tolik proudu jako klasická parkovačka,ale to se mi nechce
Problém je jednoduchý, máš tam diodové AE a jednotka si myslí, že ti nefungují parkovačky, proto je nahrazuje blinkry a proto ti svítí signalizace světel na palubce.
Fx píše:wetron píše:nemám samotný kroužky,ale celý světla s integrovanýma AE takže to budou asi ty diodový,když rozvítím jen parkovačky tak svítí AE a blinkry,při potkávacích blinkry zhasnou,xenony tam nemám,ale chystám se je tam dám,ted jsem byl u elektrikáře,říkal at to vrátím,že tohle nikdo nespočítá jaký tam dát odpor aby to dávalo tolik proudu jako klasická parkovačka,ale to se mi nechce
Problém je jednoduchý, máš tam diodové AE a jednotka si myslí, že ti nefungují parkovačky, proto je nahrazuje blinkry a proto ti svítí signalizace světel na palubce.
a co ted s tím? asi to fakt radši vrátit než to nějak bastlit co?
-
Nejjednodussi bastl je,pripojit origo parkovacku se zarovkou a od te vytahnout rychlosvorkama napeti pro diodove AE.Zarovka ti bude svitit nekde pod kapotou a mas klid.Nechapu proc si kupoval cele svetla s AE kdyz stejne ty diodove AE stoji za hovno a nekoupil radsi do originalu AE CCFL,ty jsou alespon k svetu
jestli je to dost videt ve dne, tak je to ok, jestli ne, tak bych to vyhodilwetron píše:měl jsem obyčejný bez čočky a skla stály taky za hovno proto jsem koupil celý s čočkou s tím že by diodový byly na hovno teda nesouhlasím,nebo nemám diodový protože to vypadá libově,ikdyž je to věc názoru
vlevo je matal
a vpravo Killca 

-
martilulin píše:Ja ti neberu,dej si na auto co chces,ale CCFL se davaji kvuli svitivosti-maji ji lepsi nezli diody,ty dotiz svetlo jen rozptyluji po pruhlednem krouzku a taky jde videt kde osvetleni zacina.To u CCFL neni,krouzek sviti velmi jasne a po cele plose stejne
svítí mi to jako Killcovi na coupe,bíle,skoro do modra,jasně po celým obvodu kroužku i ve dne tak já to nechápu co to tam sakra je,materiály k tomu žádný a znalosti o el. už vůbec ne