Nazdárek chlapi,Mám E36ku v kombálu 2.0vanos.Když zamknu auto,tak se mi rosvítí palubovka,veškeré tlačítka a osvětlení spzky.Když auto odemknu tak to zhasne,zamknu a znovu se to vše rosvítí.A je jedno jestli to dělám dálkačem nebo klíčkem přímo ve dveřích.Teď jsem vyndal pojistku,tak musím bávo odemykat a zamykat ručně.Je to hrůza Máte s tím někdo prosím skušenosti?Díky
skontroluj si RJ co je za kastlikem zda je v poradku a jeste prekontoluj draty ktere vedou do kufru (u tech plyn. vzper) tak jestli je nemas prelamane, casto se to stava....pokud to nepujde opravit tak doporucuji dat jiny central (jina RJ a dalka)...
Dub5 píše:Nazdárek chlapi,Mám E36ku v kombálu 2.0vanos.Když zamknu auto,tak se mi rosvítí palubovka,veškeré tlačítka a osvětlení spzky.Když auto odemknu tak to zhasne,zamknu a znovu se to vše rosvítí.A je jedno jestli to dělám dálkačem nebo klíčkem přímo ve dveřích.Teď jsem vyndal pojistku,tak musím bávo odemykat a zamykat ručně.Je to hrůza Máte s tím někdo prosím skušenosti?Díky
Dělá to odvždy, nebo od nějaké doby? Tohle je dost divná závada... Stáhni si ETM a koukni na jednotku ZKE IV a její schéma, přijde mi to opravdu divný.
Začalo to dělat nedávno a dělá to jen někdy.Třeba 10x po sobě to zamknu a odemnku a vše je ok,pak to ale udělá a dělá to pořád.Pak vyndám pojistku nasadím jí zpátky třeba na druhý den a chvíli je to zase ok,ale jen tak pár zamknutí a pak zase opět vše svítí!
Zdravím jak jsi dopadl? Kde byl problém? Mám E36 touring a totožný problém. Občas po zamčení centrálem se rozsvítí palubovka, osvětlení RZ a pustí rádio.
Měl jsem venku skoro celý svazek. Staženou gumovou chráničku (mezi víkem a sloupkem) a staženou i tu pletenou. Prošel jsem každý kabel nikde žádné viditelné poškození.
nemohlo by to byt treba nejakym ukostrenim teho centralu u svetel ? spatna kostra, prechodovej odpor nebo neco takovyho, ze si to veme kostru ze svetel...