Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E46 328i netopi!
-
- Kontaktovat uživatele:
chico69 píše:webasto mi fungovalo (a dúfam že aj funguje)..pred tým som ho vždy aj počul ako prikuruje, ale teraz som si to už nejak extra nevšímal, takže neviem..budem pozorovať a potom dám vedieť..a tie šróby "2" sú tie umelohmotné krížové ? (z vrchu)
Tak mně webasto taky vrčí, ale nejede mám asi v háji žhavič. Kdyby ti jelo webasto tak by se ti to zahřálo dost rychle. Jj jsou to přesně ty co říkáš. Zkus když ti pojede webasto jestli ti z toho výfuku jde teplý vzduch? Pokud ne tak ti tam buď nejde nafta nebo máš propálený kotel a nebo ti odešel žhavič. Teď jsem zrovna ten kotlík se žhavičem kupoval a není to zrovna levná záležitost.
no tak to som nevedel že to sú ony - tymi som sa bál točiť, lebo to vyzeralo ako jeden kus a bál som sa že to nejak zlomím.
k webastu: neviem čo považuješ za "rychle"..ja čo som postrehol tak bolo akurát to že sa mi ručička z modrého políčka dostala dosť rýchlo (cca 5 minut) - tak neviem či je to bez webasta tiež za taký čas..-alebo si myslel aj interiér že by sa mi rýchlo zahrial?no budem sa na to musieť pozrieť..ale inak som počul že aj to webasto sa dá nejak odvzdušniť a tiež tam vidím pri nom ten krížový odvzdušnovák..a čo ta to stálo ak sa smiem spýtať?
k webastu: neviem čo považuješ za "rychle"..ja čo som postrehol tak bolo akurát to že sa mi ručička z modrého políčka dostala dosť rýchlo (cca 5 minut) - tak neviem či je to bez webasta tiež za taký čas..-alebo si myslel aj interiér že by sa mi rýchlo zahrial?no budem sa na to musieť pozrieť..ale inak som počul že aj to webasto sa dá nejak odvzdušniť a tiež tam vidím pri nom ten krížový odvzdušnovák..a čo ta to stálo ak sa smiem spýtať?
-
- Kontaktovat uživatele:
chico69 píše:no tak to som nevedel že to sú ony - tymi som sa bál točiť, lebo to vyzeralo ako jeden kus a bál som sa že to nejak zlomím.
Normálně stojí kolem 4000Kč já ho měl za 3400Kč.