Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
dotaz výměna motoru E-36
-
- Kontaktovat uživatele:
přidám to zde,tady snad nebudu offtopic.
prosím o názory popř. zkušenosti.
opravuju auta,mám to jako koníčka,neživím se tím.
nyní se mi dostává do rukou zatím mé druhé BMW.
je to trojková řada,1.8 i 85 Kw ,r.v.91myslím že to nazíváte E36(tyto kody jsem nikdy nepochopil.)ted k problémune tomto motoru byla brutálně
zanedbána ůdržba,nebyla žádná.
výsledkem je na dálnici rachot,pak rána,a stop.dle majitele mu něco proletělo vanou(předpokládám ojnici)
motor jsem ještě neviděl,přivezou mi to až v neděli,takže zatím neznám rozsah škod.proto se vás předběžně ptám,je možné vyměnit tento poškozený motor za 1.8 is,sedí převodovka,kabeláž,atd a hlavně je to možné zlegalizovat?
máte stím někdo zkušenosti?
je to trojková řada,1.8 i 85 Kw ,r.v.91myslím že to nazíváte E36(tyto kody jsem nikdy nepochopil.)ted k problémune tomto motoru byla brutálně
výsledkem je na dálnici rachot,pak rána,a stop.dle majitele mu něco proletělo vanou(předpokládám ojnici)
motor jsem ještě neviděl,přivezou mi to až v neděli,takže zatím neznám rozsah škod.proto se vás předběžně ptám,je možné vyměnit tento poškozený motor za 1.8 is,sedí převodovka,kabeláž,atd a hlavně je to možné zlegalizovat?
-
- Kontaktovat uživatele:
lukasisko píše:přidám to zde,tady snad nebudu offtopic.
s převodovkou si nejsem teda jist.ale elektrika určite sedět nebude,nebudeš tam mát ani držáky na cívky,legalizuje se to taky blbě...myslím že nejlevnější řešení bude koupit za 2 ti stejný motor a dát ho tam..
-
- Kontaktovat uživatele:
lukasisko píše:Za 2 ti ?????
to je co?
1.8 i 85 kw BMW 318 i stojí funkční motor pouze dva tisíce? to se mi nezdá.
prosím podrobnosti,popř. kontakt na někoho,kdo by ho prodal,určitě máte lepší přehled.
jo jo tenhle motor je v podstatě bezcenej...já ho kupoval o prázdninách za 1tis protože mi odešel v autě a neměl jsem k dispozici novjejší motor..jinak mrkni na http://www.e30.cz tam by pár těchto motorů mělo být na prodej předpokládám že ti jde jen o motor jako takový (blok,hlava) což lze použít z E30 ...pak se na něj nandá elektrika,vana,sání z E36 a může fungovat vesele dál
lukasisko píše:Za 2 ti ?????
to je co?
1.8 i 85 kw BMW 318 i stojí funkční motor pouze dva tisíce? to se mi nezdá.
prosím podrobnosti,popř. kontakt na někoho,kdo by ho prodal,určitě máte lepší přehled.
Pokud by jsi chtěl (měl zájem) mám 1,8i 83kW z E36 rv.1993 leží mi ve sklepě. Měl by být chunkční, ale vrčet jsem ho neslyšel.
Je komplet i s řídící jednotkou-tak kdyby jsi měl zájem za 1000,- je tvůj.
Bydlím cca. 25km od Brna.
Email: d.klusak@seznam.cz
díky za názor,jde o to,jestli sedí elektrika,převodovka ,atd......
majitel si ještě koupil za 20 000 tlumiče +pružiny,mě to připadá jako vyhazování peněz,přece jen už to má roky(18) ,prahy pohnilé,a auto stejně
pojezdí tak dva roky,a bud to rozbije,nebo se to celé vy....... .
pokud chtěl mermomoci Bmw ,měl si koupit něco mladšího,a hlavně se o to starat.
pokud někdo nenabídne M43,budu to tedy asi řešit M 40.
majitel si ještě koupil za 20 000 tlumiče +pružiny,mě to připadá jako vyhazování peněz,přece jen už to má roky(18) ,prahy pohnilé,a auto stejně
pojezdí tak dva roky,a bud to rozbije,nebo se to celé vy....... .
pokud chtěl mermomoci Bmw ,měl si koupit něco mladšího,a hlavně se o to starat.