Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Montáž Angel Eyes do e46

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
libovka

#21 Příspěvek od libovka »

Magister píše:PFL i FL to mají pouze na stlačení packy a ten blinkr vyjede sám a pokud ne, tak trošku s ním zaviklat a je to....žádná věda a jinak když vytáhneš tu lištu s tím ostřikováním a nechceš manipulovat s tím sklem přes ni, tak máš dvě možnosti a to takové, že buď za ni zatáhneš silou směrem k sobě a ostřikovač se rozpojí, nebo si tu trubičku podržíš třeba sikovkama a uděláš to rozpojení šetrněji....stejným způsobem to pak budeš i dávat dohromady.Pokud to sklo nebylo montováno někdy v minulosti, tak se ti bude zdát, že drží dosti pevně, protože je přicuclé na to pěnové těsněí kolem paraboly.Odcvakej všechny packy kolem paraoly, poté ji krásně sundáš (já ji oddělávám zpravidla od spodu -> nahoru)
Přeji hodně štěstí :wink:

A jak jsi přišel na to že PFL i FL to maj pouze na packy? 8O Já mám facelift a mám tam šroub a žádnou packu.
A to světlo se dá vyndat aniž bych sundaval tu lištu a ostřikovač.Prostě jsem to povytáhl vyndal světlo a ono se to zatáhlo zpět.

A jelikož jsem to dnes montoval tak mám taky dotaz.Nevíte někdo jak vyřešit CHECK.Samozdřejmě to hlásí chybu. :(
Killca

#22 Příspěvek od Killca »

libovka píše:A jak jsi přišel na to že PFL i FL to maj pouze na packy? 8O Já mám facelift a mám tam šroub a žádnou packu.
A to světlo se dá vyndat aniž bych sundaval tu lištu a ostřikovač.Prostě jsem to povytáhl vyndal světlo a ono se to zatáhlo zpět.

A jelikož jsem to dnes montoval tak mám taky dotaz.Nevíte někdo jak vyřešit CHECK.Samozdřejmě to hlásí chybu. :(

pokud mas zapojeny jen krouzky, tak by to nemelo chybu hlasit, odbiraj 3W a to je norma, ale jestli do toho jeste mas zapojeny zarovky, tak uz to asi nebude eno nuno, pokud mas jen krouzky, tak tam hodit jeste nejaky odpurek aby melo nejakej wat navic no, jinak taky ti problikavaj krouzky kdyz odemknes auto? jakoze to checkuje jestli fachaj zarovky
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
libovka

#23 Příspěvek od libovka »

Tak už to svítí.Ale když nemám nastartováno tak se v každém světle jeden kroužek rozsvítí víc a jeden mín. :cry:
Killca

#24 Příspěvek od Killca »

libovka píše:Tak už to svítí.Ale když nemám nastartováno tak se v každém světle jeden kroužek rozsvítí víc a jeden mín. :cry:

to je divny, to je teoreticky blbost, vzdyt ty krouzky dostavaj stejnou stavu, ale je mozny ze je to nejak jebly tim ze kdyz neni nastartovano, tak neni moc energie a tim padem ty kruhy bezi asi nejak na LIGHT mod 8O
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Radim046
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Radim046 »

Mě svitěj když nejni nastartováno uplně stejně jako když nastartováno je :P
libovka

#26 Příspěvek od libovka »

Taky to nechápu. :(
leon24

#27 Příspěvek od leon24 »

Davsa píše:Zdravím vím že tady to téma je asi milionkrát ale nejak jsem se nedočetl k vyřešení mého problému jde o to že bych rád dal AE do e46 PFL s xenonama ale docela jsem skončil hned na začátku kdy mám oddělat tu lištu pod světlem mám v ní totiž odstřikovač a ve všech návodech co jsem viděl je to bez něj... a nerad bych to posral... díky za radu

Tak toto by aj mna zuajimalo bo neviem ako to mam dat dole tu listu skrz ten ostrekovac daka foto dokumentace by sa nenasla? Dakujem
baworakovej

#28 Příspěvek od baworakovej »

Killca píše:
libovka píše:Tak už to svítí.Ale když nemám nastartováno tak se v každém světle jeden kroužek rozsvítí víc a jeden mín. :cry:

to je divny, to je teoreticky blbost, vzdyt ty krouzky dostavaj stejnou stavu, ale je mozny ze je to nejak jebly tim ze kdyz neni nastartovano, tak neni moc energie a tim padem ty kruhy bezi asi nejak na LIGHT mod 8O

No ja bych to zase hrozne chtel a pouzival bych to jako denni sviceni v novych bawkach
Odpovědět