čau mám dotaz kudy se nejsnadněji dostanu k řídící jednotce ? u e36... nějak se z tama zakouřilo při chodu motoru a od té doby mi nejde proud do palivového čerpadla... tak se potřebuji kouknout na ty svazky kabelů jestli se tam něco neodehrálo....
tak to se ti kourilo pod pojistkama nekde v kabelazi, rozeber tu skrin s pojistkama, zrejme se tam neco vyskratovalo a roztavily se buzitrky dratu, jinak je u pojistkovyho boxu jen posilovac rizeni a trubky od ABS
ridici jednotka je na strane spolujezdce v motorove casti pod sklem za takovou kvadrovitou penou pridelanou plastovymi koliky
tak jsem to rozebral a žádné špatné kabely tam nevidím.... tak ted nevím co s tím může být.. je možné že se z toho zakouřilo kdyby odešlo to relé čerpadla?
no to se zakourit mohlo, pokud se vytvoril impuls pri odpojovani rele jak prase, tak to mohlo stavit k sobe packy a nejakej zkratek by se nasel a utavil kus plastu=coud
jestli ti odeslo rele cerpadla tak neni co resit, ale zrejme to nebude tak lehky a jeste nekde budes mit prodreny buzirky dratu a ve skratu, nekde cestou k cerpadlu
mno, pojistka muze byt spalena, ale spalila se prave kvuli nejekaemu problemu, takze vymena nepomuze, krom toho pojistka by nekourila, to spis se roztavilo to palivove rele a zakourilo se z nej, coz prave vypadalo jakoze jde kour zespod skrinky, protoze paliove rele je od pojistkovnice oddelene hned vedle ni