Čau mám takovej problém s e36 touring. Nejde mi zadní stěrač přestože motorek funguje a ani nejde ostřikovač, ale když zapnu páčku na stírání tak motorek ostřikovačů vrčí. Je normální že na obou kabelech od páčky stírání se naměří napětí? Nemáte s tím někdo nějakou zkušenost čím by to mohlo bejt už jsem bezradnej.
to bude nějaká klasická touring závada, mam taky a taky nejde ani jedno s tím rozdílem že jednou se mi ho nějak záhadně podařilo uvést do provozu. Jo a nejde mi ani anténa a nepletuli se tak je v zadním okně
Martas23 píše:to bude nějaká klasická touring závada, mam taky a taky nejde ani jedno s tím rozdílem že jednou se mi ho nějak záhadně podařilo uvést do provozu. Jo a nejde mi ani anténa a nepletuli se tak je v zadním okně
Vše co tady popisujete jsem už udělal a pořád nic motorek normálně běhá. Měl jsem ho vymonotovanej a po připojení na baterku se normálně točí jak má je to postě záhada. Jo a ještě jedna divná věc když dám páčku dopřepdu aby to stíralo tak se mi asi na 5 vteřin odruší rádio. Ještě jsem koukal že u motorku je taková černá krabička nemůže bejt problém tam? Ani nevím cot to je