Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

blikanie vystraznych svetel E46

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
januar

#1 Příspěvek od januar »

mam dotaz ci sa da spravit na E46 aby blikali vystrazne svetla pri prudkem brzdeni aby vedeli vodici za mnou ze maju zacat co najskor brzdit aby do mna zo zadu nenarazili :roll:
P-J

#2 Příspěvek od P-J »

januar píše:mam dotaz ci sa da spravit na E46 aby blikali vystrazne svetla pri prudkem brzdeni aby vedeli vodici za mnou ze maju zacat co najskor brzdit aby do mna zo zadu nenarazili :roll:

Nic takového nejde. Ale někdy od cca 2003 byly standartně dvoustupňové brzdové světla.
jurasis

#3 Příspěvek od jurasis »

P-J píše:
januar píše:mam dotaz ci sa da spravit na E46 aby blikali vystrazne svetla pri prudkem brzdeni aby vedeli vodici za mnou ze maju zacat co najskor brzdit aby do mna zo zadu nenarazili :roll:

Nic takového nejde. Ale někdy od cca 2003 byly standartně dvoustupňové brzdové světla.

Tak mě napadá, že když jsem tohle kdysi četl v manuálu ke Škoda 100, tak mi to přišlo jako fajn věc. Se divím, že to není už uzákoněno aspoň 30 let... :roll:
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Killca

#4 Příspěvek od Killca »

slo by to udelat bud tlacitkem pod brzdu, nejaky pripevnit, nebo potenciometr nejakej dobastlit, na to napojit prodluzovac impulsu na 2-3 sekundy aby pustil proud od blinkru
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
jurasis

#5 Příspěvek od jurasis »

Killca píše:slo by to udelat bud tlacitkem pod brzdu, nejaky pripevnit, nebo potenciometr nejakej dobastlit, na to napojit prodluzovac impulsu na 2-3 sekundy aby pustil proud od blinkru

Nějak mi nedochází v Tvém řešení prudké brždění...
Myslím, že dělat ze zádě auta při dotyku s brzdovým pedálem barevnou hudbu nebude úplně dobře... :wink:
Jedině to vyřešit (jako originál) dvojčiným tlakovým spínačem na brzdovém potrubí...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Killca

#6 Příspěvek od Killca »

vetsinou kdyz das fakt podlahu na brzde, tak se pedal dostane dal nez pri normalnim brzdeni a prave na to "dal" misto dat zacatek tlacitka, to by chtelo vytestovat a presne upevnit

nebo dat potenciometr a nejaky pametovy obvod, ktery by pocital rychlost seslapnuti a zmacknutou vzdalenost
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Odpovědět