Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
AUDIO do E46
Takze zacal by som mojou prerabkou prednych dveri, vsetko som nafotil, sice len mobilom, ale z fotiek vsetko celkom dobre vidno, co sa s tymi dverami robilo, fotky su zmensovane, aby tu nezaberali zbytocne vela miesta, ak by niekto chcel vidiet foto v lepsej kvalite, napiste a hodim ich niekde do fotogalerie
popis je pri kazdej fotke
a co sa tyka vysledku, rad by som pocul vase nazory, kde som spravil chybu, pretoze stale mi nieco v tych dverach rezonuje
uz mam objednanech 8ks ANS-peny a cakam kedy dojde, mozno to tam chyba
takze takto vyzerali povodne tie dvere:
vyrezal som do vnutorneho plechu dieru, aby dvere tvorili ozvucnicu, nie len priestor medzi tapacirom a vnutornym plechom:
no a tu som uz vyrezal z MDF-dosky kruzky pod stredobasove repro, poviem Vam, nie je to ziadna sranda, dopasovaval mi to tam kamarat, musia byt presne hrube tie kruzky, aby vosiel tapacir, no a vnutorny priemer je podla repra, ale vonkajsi je este zabruseny podla tych 3 kolikov co idu okolo repra na tapacire, samozrejme repro po prerobeni uz nebude v tapacire, ale namontovane na tomto kruzku:
no a zacal som s tlmenim, najprv som vytlmil vonkajsi plech dveri, pouzil som na to Vibra-flex - neviem aky mate nazor na toto tlmenie?
a tuto je uz vytlmeny aj vnutorny plech dveri a nasadeny airbag a aj repro, inac vyhoda toho tlmiaceho materialu je ta, ze tie velke diery vo vnutornom plechu som nemusel nicim vystuzovat, len som ich prelepil vibra-flexom, lebo je dost tvrdy a hruby:

popis je pri kazdej fotke
a co sa tyka vysledku, rad by som pocul vase nazory, kde som spravil chybu, pretoze stale mi nieco v tych dverach rezonuje
uz mam objednanech 8ks ANS-peny a cakam kedy dojde, mozno to tam chyba
takze takto vyzerali povodne tie dvere:

vyrezal som do vnutorneho plechu dieru, aby dvere tvorili ozvucnicu, nie len priestor medzi tapacirom a vnutornym plechom:

no a tu som uz vyrezal z MDF-dosky kruzky pod stredobasove repro, poviem Vam, nie je to ziadna sranda, dopasovaval mi to tam kamarat, musia byt presne hrube tie kruzky, aby vosiel tapacir, no a vnutorny priemer je podla repra, ale vonkajsi je este zabruseny podla tych 3 kolikov co idu okolo repra na tapacire, samozrejme repro po prerobeni uz nebude v tapacire, ale namontovane na tomto kruzku:

no a zacal som s tlmenim, najprv som vytlmil vonkajsi plech dveri, pouzil som na to Vibra-flex - neviem aky mate nazor na toto tlmenie?

a tuto je uz vytlmeny aj vnutorny plech dveri a nasadeny airbag a aj repro, inac vyhoda toho tlmiaceho materialu je ta, ze tie velke diery vo vnutornom plechu som nemusel nicim vystuzovat, len som ich prelepil vibra-flexom, lebo je dost tvrdy a hruby:

no z kablami by som Ti veru moc neporadil, kable tahal kamarat, len jedno viem, ze 2 hodiny pretahoval reprokabel do dveri, cez tu koncovku, urobil nejaky zarez do koncovky a tak nejako to prepchal, pretoze povodne kable su tenke, takze isla tam 2x2.5qm reprokabel a co sa tyka RCA signalovych kablov, tak tie sme tahali cez lavy prah auta, ale neviem ci to je dobre, pretoze ked zapalim parkovacky, tak mi cosi bruni a pisti v reprakoch, neviem ci je to teraz tym ze nie su dobre tienene tie kable, alebo som ich mal tahat inde?
-
- Kontaktovat uživatele:
Taky to chci tahat levým prahem. Chtěl jsem sundat prahovou okrasnou lištu a nějak se mi to nepovedlo sundat. Prý se má trhnout.Něchtěl jsem si to zlomit.Signálové kabely mám 3x stíněné tak snad tam nebudu mít brum. Mám baterku na pravé straně vzadu tak to budu mít trošku jednodušší s napájením zesilovače.
DTomik: toho by som sa najmenej bal, treba opatrne, ale ak nejde tak nejde a treba pouzit aj silu a ked uz sa aj nejaky ten kolicek zlomi, da sa v hocktorej mototechne kupit novy podobny, da sa aj dopasovat, ja som nejake 2-3 koliky ulomil a z toho 1 z prahu a 2 co drzia tapacir na dverach, vsetky som zohnal univerzalne a pasovali...... co sa tyka tych RCA kablov, napis co je to zac, resp. nejaky link, kde se to da sehnat, mozno si je zadovazim i ja
-
- Kontaktovat uživatele:
Dveře už jsem dělal několikrát a není v tom problém a ani jsem nic neponičil. Nejhorší bude natáhnout ty signálové od rádia do kufru.To je to z čeho mám strach a nevím jak to udělat. Ty kabely mám už víc jak rok a ještě jsem to nenátáhl. BASIC SIGNÁLOVÝ KABEL 5 M (4 KANÁL) XTREME LOW NOISE Tady ty mám a stály mě kolem 800 a ted se dívám že stojí 1400.