ja bych dal do vyhledavace cistic vahy vzduchu............,popripade lih na vaticku a jemne,opravdu jemne vycistit.Dale Liqi Moly dela nejakej spray pro cisteni skrtici klapky ktery se strika primo pred vahu............tim by to snad mohlo jit taky(rozpousti usazeniny,asfalty,a veskery svinstvo co je spojeny se spalovanim BENZINU) tento pripravek je pouze na BENTINOVE motory.
Záleží na typu váhy. Buď je jen s drátkem a nebo s tišťákem, ale každopádně dost na pytel... Myslím že nějakej acetylenovej čistič ve spreji nic nezkazí.
sprej na cistenie MAF, napr. od CRC, alebo 99,9% isopropylalcohol, snim bud vystriekat alebo s vatovym tamponom vycistit, skor odporucam ten CRC sprej, poriadne ju vystriekas, nechas odkvapkat, vyschnut a je to.
S tím čištěním vatou bych byl VELMI VELMI opatrnej! Stačí aby ti tam zůstal chloupek a bude to dělat bordel.. Měl jsem s tím problém kdysi na Mondeu. Vyřešil to odborník jemným štětečkem
A taky mi říkal, ať si dám pozor na přímé slunce, když to máš rozebraný, je to prostě mega citlivý to vlákno. I když teď to slunce není moc aktuální
ja nevim no, ja ji mel taky v haji a na cisteni jsem se vybodl, nebylo mi to vubec doporuceno. Precijen je to citlive cidlo. Koupil jsem z bouracky za primerenou cenu a jsem spokojen.
Já mám ve váze dva takový průhledný pásky - čistil jsem to ušní vatičkou na špilce namočené v lihu a pěkná špína na tom byla... Nebál bych se toho bylo to naprosto primitivní, hlavně to chce cit...
co vravite na vahy vzduchu STARLINE ktoru maju v autokelly za 1800kc ???? bude stacit a vyhovovat, alebo je potrebne si priplatit a kupit siemens za > 7000kc ?
vavrekj píše:co vravite na vahy vzduchu STARLINE ktoru maju v autokelly za 1800kc ???? bude stacit a vyhovovat, alebo je potrebne si priplatit a kupit siemens za > 7000kc ?
Starline nebrat, mel sem ji tam asi 1min.
Jedina rozumna volba v pomeru ceny/kvalita je Pierburg
a aku si mal verziu tej vahy od STARLINE ??
VV 041 alebo VV 149 ???? , ako sa to spravalo ??? stacilo len vymenit za stavajucu vahu a to je vsetko ? ? riadiaca jednotka si to rozpozna sama ?
Ja bych potreboval poradit s demontazi vahy,cumel sem na to ale nejak sem to nepobral.Na jedny strane sundam gumovy koleno a na druhy strane je filtr.Poradi nekdo jak co nejsnadneji na to??Dekuju