Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

318 IS nestartuje

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Klempy

#1 Příspěvek od Klempy »

Ahoj Bramboraci, řešilo se tady něco podobného, ale nejni to přesně muj problem. Bawo mi sotji v garazi, teple a suchu, je to mazel, jen tak na vikendy. Takze nehrozi zadna vlhkost apod. Mel jsem dojem ze mi nezasouva pastorek u starteru, ted jsem zjisitl, zasouva dobre. Starter jsem kuli svoji domence nechal zrepasnout. Domenka byla proto, ze se mi zdalo, ze starter, motorem otaci velmi rychle a nezadrhavave. A pritom motor nechblafnul. Do vstriku jde benzin tag jag ma, jsete jsem teda nezkousel svicky jestli hazou jiskru. Ale je to posledni moznost co me napada. Nevite, v cem by mohl bejt ještě problem? Starter po repasu otaci motorem dobre, do vstriku jde palivo, akorad me napadaj jen ty svicky. Je tedy moznost jine poruchy? Diky! Je to čtyrvál. 1,8 IS r.v. 1994 103 kW
Blahycz
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Blahycz »

Klempy píše:Ahoj Bramboraci, řešilo se tady něco podobného, ale nejni to přesně muj problem. Bawo mi sotji v garazi, teple a suchu, je to mazel, jen tak na vikendy. Takze nehrozi zadna vlhkost apod. Mel jsem dojem ze mi nezasouva pastorek u starteru, ted jsem zjisitl, zasouva dobre. Starter jsem kuli svoji domence nechal zrepasnout. Domenka byla proto, ze se mi zdalo, ze starter, motorem otaci velmi rychle a nezadrhavave. A pritom motor nechblafnul. Do vstriku jde benzin tag jag ma, jsete jsem teda nezkousel svicky jestli hazou jiskru. Ale je to posledni moznost co me napada. Nevite, v cem by mohl bejt ještě problem? Starter po repasu otaci motorem dobre, do vstriku jde palivo, akorad me napadaj jen ty svicky. Je tedy moznost jine poruchy? Diky! Je to čtyrvál. 1,8 IS r.v. 1994 103 kW

Hele tak snad uz jen ty svicky,to bude ono!!! :wink:
dsvatos
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od dsvatos »

cívky, kabely, svíčky, čidlo otáček, čidlo polohy..
Kami1

#4 Příspěvek od Kami1 »

cívky, kabely, svíčky to asi nebudou. To by melo alespon snahu chytnout -rj nebo ty cidla
pmaryska

#5 Příspěvek od pmaryska »

kabely a svíčky ne, jelikož určitě neodejdou současně....ale zapalovací cívka by to být mohla... když odejde,tak nemůže mít auto náladu na to aby chytlo, jelikož tam nejde šťáva najednou nikam....a pak ty čidla mno...
Odpovědět