Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e46 anglicka verze..predelani...
-
jelikoz ziju v uk tak mam rizeni na pravo....a zajimalo by mne jestli ma nekdo zkusenosti s predelanim rizeni e46....protoze auta tu jsou k mani o polovinu levnejsi neli i o vic.proste mam peknou e46 330i,sice nevim kdy se do cz vratim nebo treba koupim jeste jinou e46 pak s mensi milage a vzal bych si to do cech...zajimalo jak by to byl velky zakrok..videl jsem tu predelanou e36 primo v uk na bmw srazu,ale zajima mne jak je to u e46 330i 2001 a vejs...diky
-
prihlasit to nejde to vim...ale neverim,ze to vyjde na 100litru..to je blbost..mozna tak v autorizovanym bmw....bud sehnat jiny papiry nebo to prehazet na jiny auto...jako 330i M sport touring 2004 60.000miles za 7tis.liber myslim je slusna cena...ma nekdo predstavu v cem by byl nejvetsi technickej problem?
Jako jestli myslíš že přehodíš volant a je to OK tak si na omylu.Si to představuješ jak hurvínek válku.Nejenom že musíš dát jiné řízení ale i palubku se kterou musíš předělat elektriku,překopat svazek ve dveřích řidiče a spolujezdce kvuli zrcátkům.Brzdy ,protože to má posilovač atd. na druhé straně.Spojku překopat na druhou stranu.Pokud to nemá xenony tak přehodit světla.Dále taky předělat stěrače.A to si myslím,že na pár věcí jsem zapoměl.Tak si spočítej ty díly a nějakou práci.
-
Pepe píše:ano přihlásit jde, ale nelegálně. I když se předělá, tak se to vyčte ve VIN. Jeden takovej borec někde tyhle auta přihlašoval a pak mu na to přišli a všechny ty auta co přihlásil, tak je lidem odebrali. Do toho bych fakt nešel.
který písmeno ve VIN znamená jestli to má volant vpravo nebo vlevo??? Že by mi něco uniklo? O tom případu jsem slyšel, jednalo se o Octavie. Tam byl ale největšé problém v tom, že ty auta ani většinou na STK nebyly. Takový ty kecy že jak přineseš anglickej TP že too už nejde jsou taky blbost, páč v UK jsou přihlášený i auta s volantem vlevo. Bavili jsme se o přihlášení po předělání. A já ti to po předělání přihlásim..

ale nešel bych taky do toho protože to předělání je fakt voser..
-