Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
vteřinové lepidlo a lakovaný nárazník
-
- Kontaktovat uživatele:
Takže první reference. Mam sundaná lakovaná mračítka, takže na ně sem napatlal kapku vteřiňáku a zkoušel jsem, čim to pude dolů-přece jen by byla menší škoda. Ředidlo, líh, petrolej- bez jediný známky. Toluen- asi trošku pucnul lak, ptž byla vata modrá, ale lepidlo pořád drží.
Na netu sem našel, že na to funguje aceton, takže ho dneska koupim.
A pokud to nezabere, půjde na řadu ten odstraňovač vteř. lepidla-doufám, že neodstraňuje i lak.
Na netu sem našel, že na to funguje aceton, takže ho dneska koupim.
A pokud to nezabere, půjde na řadu ten odstraňovač vteř. lepidla-doufám, že neodstraňuje i lak.
-
- Kontaktovat uživatele:
Takže pro tenhle případ VYŘEŠENO. Zakoupil jsem odstraňovač lepidel SCOLLA TUTTO za 99Kč. Pokud se nenechá působit( v návodu je nechat působit) a nanese na hadřík a pošmelí se tím lepidlo, tak je to ok- lepidlo pryč a lak nepoškozen. Při testu na mračítkách jsem ho nechal působit a lak se na některých místech sloupnul.
-
- Kontaktovat uživatele:
jelikoz pouzivam vterinak na lepeni plastikovejch modelu - tak napisu sve zkusenosti - da se koupit tzv debonder, v modelarskejch obchodech, treba Pecka modelar v Praze ma urcite... a tim jde vterinak krasne umejt... problem je ze bere sebou i bezny barvy, origo lak na aute ne, dvouslozkovy barvy taky ne a nektery akrylovy tez ne... ale jinak fakt rozpusti kde co... takze nejdriv vyzkouset na miste kde to neni videt...